фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Бібліотеки філії
« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 15 16 »

.: Птахи - наші друзі :.
 

   «Птахи - наші друзі» година спілкування проведена дитячою бібліотекою серед вихованців  групи продовженого дня ЗШ №1. За допомогою мультимедійної презентації,  дітям представлено  найбільш цікаві факти із життя птахів. Потім, бібліотекар ДБ Загарій Н.А. провела майстер-клас. Із кольорового паперу діти виготовили яскравих птахів – провісників весни.Весна асоціюється в нашій уяві із птахами. З настанням тепла до рідного краю повертаються   перелітні птахи, голоснішим і дзвінкішим став пташиний спів тих,  які зимували в нашому краю.  Розвивати спостережливість, увагу, розширити  знання   дітей про птахів – мета заходу.

 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 237 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Весела країна фантазерів і мрійників :.
 

    У світі існує безліч книжок. Одні – навчають, другі – розважають. Важко знайти в дитячий літературі щось настільки веселе, талановите й дотепне, як неперевершена книга В. Нестайка «Тореодори з Васюківки».


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 258 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Книгоманія – 2017 :.
 

    «Книгоманія – 2017» в дитячій бібліотеці проведений Конкурс дитячого читання серед учнів 6 – 7 класів міста. З метою підвищення суспільного значення і ролі бібліотек у піднятті престижу книги та рівня культурної компетентності дітей через заохочення їх до систематичного читання. Для участі в Конкурсі учням потрібно було вести записи в довільній формі про прочитані книжки (читацький щоденник), які не входить до шкільної програми з літератури, а під час змагання вміти цікаво розповісти про будь – яку з них, на вибір чурі. Переможцями Конкурсу «Книгоманія - 2017» стали: Черноуцька Дарія - учениця 6Б ЗШ№2 та Крамар Катерина - учениця 7Б ЗШ№5. Приз глядацьких симпатій одержала Путенко Марина – учениця 6Б ЗШ №1.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 237 * Добавил: kondo11 * Дата: 27.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Поетична Гайворонщина :.
 

    Година поезії: «Поетична Гайворонщина», проведена з учнями 8Б класу ЗОШ №5 дитячою бібліотекою. На книжковій виставці «Поезія – це завжди неповторність» представлені твори поетів – земляків Г. Берізки, І. Гайворона,   К. Лесьєв – Леся, В. і С. Наконечних, М. Джус, О. Білятинського. Бібліотекар Кузьменко В.Г. ознайомила учнів із життєвим та творчим шляхом наших земляків. Життя водило їх крутими й непротореними дорогами, але не осквернило їхні душі, не остудило натхнення. І як приклад цьому – життя української поетеси Г. Берізки. Їй завжди на допомогу приходило добро, любов, вірність, виплекані серцем з юних літ. Учениця 8Б Олександра Сходзінська зачитала улюблені вірші поетеси. Потім присутні передивились фільм «Конвалія на граніті» з участю Г. Берізки. 

 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 289 * Добавил: kondo11 * Дата: 24.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: На хвилях книжкового моря :.
 

     Подорож «На хвилях книжкового моря», яка проведена дитячою бібліотекою з учнями 5А ЗОШ №5 в рамках тижня дитячого читання. Мандруючи «Площею казкових героїв», «Вулицею Розумників», «Парком загадок», учасники заходу відповідали на запитання літературних вікторин, літературної гри «Дайте відповідь мені, правду я кажу чи ні». Щоб підтримати у дітей бажання читати, бібліотекарі дитячої бібліотеки організовують для них заходи у пізнавально – ігровій та веселій формі.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 248 * Добавил: kondo11 * Дата: 23.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Казка вчить, як з природою дружить :.
 

     Рольова гра: «Казка вчить, як з природою дружить», проведена з користувачами дитячої бібліотеки по казках В. Сухомлинського, які розповідають читачам про неповторну красу природи. Діти в лицях читали оповідання «Дівчинка і Ромашка», «Дуб під вікном», «Соловейкове гніздо», «Зламана гілка» та інші, відповідали на запитання: «Чи буває боляче рослинам, тваринам?». Казка  - джерело виховання доброти до всього живого і неживого. І від екологічного виховання дитини сьогодні, залежить ставлення дорослої людини до природи в майбутньому.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 242 * Добавил: kondo11 * Дата: 23.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Книгоманія – 2017 :.
 

   23 березня Завалівська бібліотека-філія №10  провела I етап Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія – 2017». Конкурс проведено в шкільній бібліотеці.
   32 читача бібліотеки, це учні 6-7 класів, знайомили журі з своїми улюбленими творами і письменниками. До складу журі в цьому році увійшли: соціальний педагог - Гончарук Олеся Миколаївна, психолог – Левкович Юлія Сергіївна , педагог-організатор – Ткач Володимир Петрович.
Чудову атмосферу на заході створили бібліотекарі: Пахович Наталія Андріївна та Воронюк Анжела Вікторівна, які провели літературну вікторину «Літературний лото трон» та «Ерудит-лото».


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 283 * Добавил: kondo11 * Дата: 23.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Здоров´я – скарб, цінуй його :.
 

      Здоров`я – безцінне надбання не тільки кожної людини, але і всього людства. Міцне здоров`я  забезпечує їй довге і активне життя.  
     На сьогодні туберкульоз являється найпоширенішою хворобою у світі і займає перше місце серед хвороб з летальним кінцем.  Тому зараз дуже важливо кожному громадянину знати про підступність цієї хвороби та  як запобігти цьому захворюванню.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 270 * Добавил: kondo11 * Дата: 17.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Уклін та шана Кобзарю :.
 

     9.03 Дитяча бібліотека приєдналась до Всеукраїнського флешмобу присвяченому Дню народження Т. Г. Шевченка – поборника щастя і свободи українського народу. Бібліотекар Наталя Загарій ознайомила користувачів з життям і творчістю поета, розкрила значення його творчості. В цей день діти та їхні батьки читали вірші Т. Шевченка біля книжкової виставки: «Струни Кобзаревого серця». Проведений захід викликає бажання читати його твори, розуміти їх осмислювати та виховувати почуття любові та поваги до світлого образу поета.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 247 * Добавил: kondo11 * Дата: 09.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Герої Небесної сотні :.
 

    24 лютого в  бібліотеці ЗШ № 1 з учнями 9-А та 11 класів  дитяча бібліотека провела  урок історії  «Герої Небесної сотні» з метою вшанування пам'яті людей, які загинули під час Революції гідності на Майдані Незалежності. На захід запрошено учасника революції Гідності, волонтера Олександра Івановича Кузьмінського.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 252 * Добавил: kondo11 * Дата: 24.02.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст