фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2017 » Березень » 17 » Здоров´я – скарб, цінуй його
12:04
Здоров´я – скарб, цінуй його

      Здоров`я – безцінне надбання не тільки кожної людини, але і всього людства. Міцне здоров`я  забезпечує їй довге і активне життя.  
     На сьогодні туберкульоз являється найпоширенішою хворобою у світі і займає перше місце серед хвороб з летальним кінцем.  Тому зараз дуже важливо кожному громадянину знати про підступність цієї хвороби та  як запобігти цьому захворюванню.
     До Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом в Могильненській сільській школі  був проведений інформаційний  мікс  „Туберкульоз:  реальність чи міфи?” спільно з учнями 9-11 класів та  завідуючою сільським фельдшерсько-акушерським пунктом  Чорною Л.В. , завідуючою сільською бібліотекою Бойко Т.В., працівником  соціальних служб сім´ї, дітей та молоді Барабанчук К.І.. Організатори заходу  розповіли про страшну хворобу,  ознайомили з загальними відомостями про туберкульоз .
      Під час  заходу  учні отримали багато різноманітної інформації , а саме: які причини виникнення у людини туберкульозу, які органи вражає ця хвороба,  для чого потрібна проба Манту, чи виліковується туберкульоз, що чекає на хворого  у разі його відмови від лікування.
     Присутні дізналися про те, що кожний рік в Україні реєструється постійний зріст кількості захворювань на цю страшну недугу, що дане захворювання на сьогодні – це актуальна проблема для усього суспільства загалом.
    За допомогою вікторини  „Що ти знаєш про туберкульоз ?”  була отримана можливість проаналізувати обізнаність присутніх стосовно однієї з найнебезпечніших хвороб  сучасного світу, що набула ознак епідемії.
    Всі учасники заходу отримали пам’ятки та переглянули і обговорили відео-ролики на дану тему.
    Зустріч  допомогла зрозуміти молодим юнакам і дівчатам, що власне здоров`я  залежить від їхнього відношення до себе.  Присутня молодь зробила  для себе висновок, що здоровий спосіб життя допоможе позбутися поганих звичок, знайти гармонію в житті, продовжити молодість і попередити захворювання.

Категорія: Бібліотеки філії | Переглядів: 270 | Додав: kondo11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст