фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Бібліотеки філії
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 15 16 »

.: Велетні-чарівники :.
 

    10 травня з учнями 3-Б класу ЗШ №1 дитяча бібліотека  провела  урок довкілля «Велетні і чарівники». Бібліотекар Н. Загарій   познайомила  дітей із значенням та роллю велетнів-чарівників  в житті живого світу.
    На планеті Земля є п’ять велетнів, без яких не було б ні людей, ні тварин, ні рослин – нічого живого. Ці чарівники завжди поруч, хоч  ми їх не завжди помічаємо, але вони допомагають нам щомиті. А ще вони як справжні велетні знаходяться всюди. Хто ж ці  чарівники?  Це планета Земля,  Сонце, Повітря, Вода і Любов.    


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 244 * Добавил: kondo11 * Дата: 10.05.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Пам’ятаємо. Славимо. Вшановуємо… :.
 

          Друга  світова війна – найбільша трагедія ХХ століття, яка забрала мільйони людських життів. Це був перший конфлікт, в якому використано ядерну зброю. 9 травня для українців  не свято, а день пам’яті і молитви за загиблими.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 227 * Добавил: kondo11 * Дата: 04.05.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Бережіть пам'ять про подвиг :.
 

        3 травня районною дитячою бібліотекою була проведена година пам’яті на тему: «Бережіть пам'ять про подвиг», з учнями 6-Б класу ЗШ №2 м. Гайворона. Бібліотекар  Віра Кузьменко  розповіла учням про героїчний подвиг українського народу в роки другої світової війни. Більша частина розповіді була про Гайворонщину в тяжкі роки війни. Згадували Хащуватську трагедію, підпільну організацію, яка діяла на території нашого району та загиблих молодих юнаків і дівчат в катівнях гестапо.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 230 * Добавил: kondo11 * Дата: 03.05.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: І сонце світить нам з небес – Христос Воскрес! :.
 

    Великдень – одне з найвеличніших православних свят після  Різдва Христового. 14 квітня  у  3-А класі ЗШ № 1 бібліотекар дитячої бібліотеки  Н. Загарій   провела великодні забави «І сонце світить нам з небес – Христос Воскрес!». Мета заходу - познайомити дітей з  народними  звичаями та  обрядами, як їх дотримувались  люди  в давнину і які з них  дожили до наших днів. Діти уважно слухали цікаві факти з  історії свята:   про  останні дні земного життя Ісуса Христа, про вербний тиждень, де кожен день має своє значення. А потім  діти розважались:  грали  в народні ігри, як колись грали наші предки, дивились  лялькову виставу «Великодня казочка».


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 235 * Добавил: kondo11 * Дата: 14.04.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Неповторний світ писанки :.
 

   12 квітня був  проведений дитячою бібліотекою урок духовності «Неповторний світ писанки» з учнями 6А ЗШ №5. Бібліотекар Кузьменко В. Г. розповіла, що історія писанок сягає у далеке минуле і перетворювати звичайне куряче яйце на чарівну писанку за старих часів уміла кожна слов’янська жінка. Учні дізнались про кольори та орнаменти на писанках і що вони символізують. Передивились відеофільм «Писанкарство, або казкове яйце - райце». Шестаковська Яна розповіла легенду про писанку. Мудрі люди кажуть : «У світі доти існуватиме любов, доки люди писатимуть писанку».


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 234 * Добавил: kondo11 * Дата: 12.04.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Океаном комп’ютерних знань :.
 

  5 квітня бібліотекар дитячої бібліотеки Хмарук Т.П. провела для користувачів віртуальний урок «Океаном комп’ютерних знань». Народна мудрість говорить: «Знання – це сила». А яких знань не вистачає, треба знати як їх можна знайти і як ними скористатися. Присутні виконували  завдання на які давали правильні відповіді, пограли в гру «Аналогія», де потрібно було відгадати слово, яке однаково і в інформатиці і в спорті.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 199 * Добавил: kondo11 * Дата: 05.04.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Жартуємо разом :.
 

  1 квітня в День гумору бібліотекар дитячої бібліотеки Хмарук Т. провела для користувачів веселу інформіну «Жартуємо разом». Сміх – один із найсильніших захисників нашого організму від негативної дії стресу. Сміх і справді продовжує життя.  Були зачитані усмішки про шкільне життя, гуморески із скарбниці українських сатириків, майстрів дотепного слова О. Вишні, П. Глазового. Корисно і важливо вміти посміятися із себе. Цей сміх не ображає, а виховує.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 214 * Добавил: kondo11 * Дата: 01.04.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Казку любим і читаєм :.
 

    31.03 в ЗШ № 1 завершився Тиждень дитячої книги «Казку любим і читаєм» зустріччю учнів 6-А, 6-Б, 8-А, 8-Б класів із казкаркою Людмилою Олександрук, авторкою казок «Як ослик Мося друзів шукав», «Плаксива Настуня», «Розмова з ангелом», «Крилаті захисники», «Таємниця вишитого рушника», «Про півника Хоробре Серце», «Три подружки» та інш.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 234 * Добавил: kondo11 * Дата: 30.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Посвята в читачі :.
 

   30.03 в ЗШ № 1 відбулось свято «Посвята в читачі» учнів 1-А класу. Щоб стати читачем бібліотеки першокласникам необхідно пройти багато випробувань: відповідати на питання вікторини, розгадати кросворд, відгадати загадки і знайти три магічних слова і тільки потім вони стали читачами бібліотеки. Дітки розповідали віршики про книгу та гумореску «Переплутанка». Учні 2-Б класу, члени гуртка «Книга і лялька » показали першокласникам виставу «У казковім лісі». Завершилось свято переглядом мультфільму «Грицькові книжки».


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 249 * Добавил: kondo11 * Дата: 30.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Посвята в читачі :.
 

  29. 03 в ЗШ № 1 для 1-Б класу відбулось свято «Посвята в читачі». Про Книгу, головну героїню свята, її значення в житті дитини розповідала бібліотекар Н. Загарій, а діти декламували вірші, доповнювали прислів’я, відгадували загадки та кросворд, дивились мультфільм «Грицькові книжки». Учні 2-А класу, члени гуртка «Книга і лялька», показали лялькову виставу «Звірятка лікують книгу». І от нарешті настала урочиста мить – вручення читацьких квитків те емблеми свята.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 215 * Добавил: kondo11 * Дата: 29.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст