фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Бібліотеки філії
« 1 2 3 4 ... 15 16 »

.: Представник американського романтизму :.
 

В казках про тварин головними героями є лісові та домашні звірі, а також птахи та комахи. В цих казках народ наділив тварин людськими якостями для того, щоби ми люди подивились на себе зі сторони і намагались бути кращими. Так наш мудрий український народ виховував своїх дітей і передавав свій досвід майбутнім поколінням українців.
30 січня з учнями 2-Б класу НВО №1 проведено літературну подорож по казках про тварин. Діти, відгадуючи загадки, мандрували від казки до казки, обговорюючи головних героїв та їх якості, які висміюються в казках. Захід проводився за допомогою мультимедійної презентації.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 206 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.01.2019 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Тетяна Александрова дітям :.
 

   Хороші книги приходять у світ різними шляхами. Буває, що тільки автор видав твір, і він тут же став відомим, а буває, що пройде багато років, перш ніж його полюблять і оцінять. Так і шлях домовика Кузьки виявився набагато довший, ніж слідувало б.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 199 * Добавил: kondo11 * Дата: 10.01.2019 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Не загаси свічу пам’яті :.
 

        Згідно з Указом Президента України, починаючи з 2000 р. у четверту суботу листопада в нашій державі щорічно відзначається День пам'яті жертв Голодомору і політичних репресій. Голодомор був не випадковим явищем природного чи соціального походження, а наслідком цілеспрямовано застосованого більшовицькою владою терору голодом, тобто геноцидом. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 206 * Добавил: kondo11 * Дата: 26.11.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Я захищаю себе від гендерної дискримінації :.
 

   23 листопада працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки спільно з спеціалістами безоплатної правової допомоги провели тренінг «Я захищаю себе від гендерної дискримінації» для безробітних, які стоять на обліку в Гайворонському районному філіалі Кіровоградського обласного центру зайнятості


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 242 * Добавил: kondo11 * Дата: 23.11.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Дружба нас усіх єднає :.
 

   Дружба є дуже важливою в житті кожної людини. Саме тому потрібно навчати дітей бути справжнім другом із раннього дитинства.
   Цінувати дружбу та друзів, виробляти якості, що сприяють дружбі, а саме почуття допомоги, взаємовиручки; виховувати доброзичливість, бажання допомагати, почуття вдячності,  щирості, толерантності – це стало метою заходу, який відбувся 30 жовтня в дитячій   бібліотеці. Учасники заходу – дошкільнята    із дитячого садочку «Калинка».


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 235 * Добавил: kondo11 * Дата: 30.10.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: У світі дивовижних динозаврів :.
 

       Динозаври найдивовижніші і найзагадковіші, жителі планети Земля, які жили мільйони років тому.  Динозаври літали, плавали, бігали, повзали, стрибали — практично до кожного виду сучасних тварин можна підібрати доісторичний аналог. Задокументовано понад тисячу видів цих древніх плазунів.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 223 * Добавил: kondo11 * Дата: 25.10.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Подорож казковою Європою :.
 

    Книга - це захоплююча  розвага: і допомога в навчанні, і пізнання світу. 19  жовтня учні 3-А класу НВО № 5  завітали до районної бібліотеки для дітей. Бібліотекар познайомила дітей із роботою закладу та книжковим фондом: народними казками,творами сучасних українських письменників,  довідковими  та періодичними виданнями. 
    А потім на дітей чекала літературна мандрівка за казками Г.Х.Андерсена.   Його твори, перекладені більш ніж 150 мовами, стали сценаріями численних екранізацій, мультфільмів, театральних постановок. Учні познайомились із біографією казкаря та його творами. Відповідали на питання слайд-вікторини, переглянули мультфільм «Гидке каченя». До заходу  оформлено викладку літератури  «Дружимо з казками Андерсена». В кінці заходу на згадку про зустріч,  кожен учень отримав подарунок -  смайлик та книжкову закладку. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 234 * Добавил: kondo11 * Дата: 19.10.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Степ та воля – козацька доля :.
 

     14 жовтня  українці святкують  одразу три свята: Покрови Божої Матері, День українського козацтва і  наймолодше свято – День захисника України. Свято Покрови було встановлено ще в Х столітті. День захисника України відзначаємо з 2014 року. Не дивлячись на різні епохи, ці свята взаємопов’язані між собою, бо ще з козацьких часів  Богородиця вважається  покровителькою, захисницею українського війська.   


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 248 * Добавил: kondo11 * Дата: 12.10.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Лицарі українських степів :.
 

         Дитяча бібліотека до Дня козацтва провела історичну годину 11 жовтня з учнями 7Б класу ЗОШ №2 «Лицарі українських степів».
         Бібліотекар Кузьменко В. Г. розповіла про землю Запорозьку, яка вражає своїм добре продуманим господарським, політичним, правовим та військовим устроєм, а також вмінням воювати безстрашно й майстерно. Про такі священні сторінки нашої історії ми повинні пам’ятати й шанувати, примножуючи у віках славу великих наших предків, які своїми діяннями наближали, омріяну мільйонами українців, державну незалежність.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 205 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.10.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Світ чудес - дитяча бібліотека :.
 

    Напередодні   Всеукраїнського дня бібліотек, 28 вересня,  в  районній  бібліотеці  для дітей пройшов День відкритих дверей.
     В цей день  до бібліотеки  завітали    найменші  наші відвідувачі  із дитячого садочку «Калинка» . Для них бібліотекарі підготували пізнавальну годину «Осінь чарівниця». Розповідали дітям  про зміни  природи восени, як готуються до холодів тварини. За допомогою мультимедійної презентації «Птахи рідного краю» діти визначали перелітних і зимуючих птахів, в аудіо запису слухали їх голоси. Грали в ігри «Долоньки», «Фрукти і овочі »  складали пазл із кленових листочків.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 240 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.09.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст