фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Бібліотеки філії
« 1 2 ... 14 15 16

.: З ручаїв ріки з книжок знання :.
 

31.03 Закриття тижні дитячого читання. Брейн – ринг: «З ручаїв ріки з книжок знання» проведений з учнями 6Б класу ЗОШ№2. Для того щоб, підвищити інтерес до книги, стимулювати різні види спілкування між старшокласниками. Бібліотекар дитячої бібліотеки презентувала книги – енциклопедії де можна отримати інформацію на різну тематику. Присутні розділилися на дві команди під час відбіркового туру, це команди «Ерудит» та «Патріот». Учасники мали змогу перевірити свої знання в конкурсах: «Розминка», «Всезнайка», «Редактор», «Закінч прислів’я ». 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 374 * Добавил: kondo11 * Дата: 31.03.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: З ручаїв ріки з книжок знання :.
 

В дитячій бібліотеці з молодшими школярами 2Б ЗОШ№2 проведена вікторина: «З ручаїв ріки – з книжок знання». Така форма роботи закріпляє знання з прочитаних книг, розвиває кмітливість, тренує увагу та має пізнавальне значення.

 

 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 389 * Добавил: kondo11 * Дата: 30.03.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Сила книги безсмертна :.
 

Під час проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання «Сила книги безсмертна», в дитячій бібліотеці діяла виставка – вікторина: «Кращі письменника дітворі», для популяризації книги та розширення кругозору читачів. На виставці представлені книги українських та зарубіжних письменників. У зверненні до читачів розкривались умови виставки – вікторини та пропонувались питання і книги в яких можна найти відповіді


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 269 * Добавил: kondo11 * Дата: 29.03.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Любити, поважати, берегти :.
 

 Бібліотечний урок: «Любити, поважати, берегти» проведений з учнями 4Б класу ЗОШ №5 в дитячий бібліотеці. Бібліотекар розповіла користувачам, що нова книга, щоб потрапити до рук читачів проходить довгий і важкий шлях. Багато людей різних професій беруть участь у її створенні, в неї вкладається праця, розум і талант багатьох людей і щоб книга жила довше потрібно пам’ятати правила поводження з книгою. Всі разом згадали ці правила, а бібліотекар доповнила. І якщо їх дотримуватись, то книга буде довго мати гарний вигляд, адже це – порадник, джерело багатьох добрих думок, почуттів, знань.

 

 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 413 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.03.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: «Дивосвіт літературної творчості Марії Підгірянки» :.
 

До 135 – річчя з дня народження Марії Підгірянки в ДБ була проведена літературна година: «Дивосвіт літературної творчості Марії Підгірянки» з учнями 2Б класу ЗОш№2. Бібліотекар розповіла про життєвий та творчій шлях дитячої письменниці. Потім діти слухали вірші поетеси, вони ніжні і легкі, часто нагадують народні пісні, оспівують красу природи, співаночки, загадки, вірші та п’єси поетеси допомагають маленьким школярам пізнати світ через красу рідного краю, хто її читає, той стає добрішим, душевно багатим. Поезія М. Підгірянки, як кришталева вода, що втамовує спрагу дітям та дорослим. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 375 * Добавил: kondo11 * Дата: 25.03.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: «Чарівний світ казок» :.
 

Розважальна гра: «Чарівний світ казок», проведена в дитячій бібліотеці з вихованцями дитячого садка «Калинка». Бібліотекар розповіла дітям, що казка – це вигадані події, які пов’язані з життям людей і їхніми мріями і вони завжди закінчуються перемогою доброї сили над злою. Діти вгадували казку за малюнками, співали пісеньку колобка, відгадували героїв казок, які прислали телеграми на свято, та смішили гостю Царівну – Несміяну в ляльковій виставі «Примхи Царівни – Несміяни». В кінці передивилися казку  - мультфільм «Котик та Півник» і зробили разом висновок, що добро перемагає, а ще треба бути слухняними.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 274 * Добавил: kondo11 * Дата: 24.03.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 
1-10 11-20 ... 131-140 141-150 151-156
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст