фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Бібліотеки філії
« 1 2 ... 13 14 15 16 »

.: Україна - оберіг нашої державності :.
 

 Дитячою бібліотекою в літньому оздоровчому таборі відпочинку "Чайка"була проведена година спілкування "Україна - оберіг нашої державності". Бібліотекар розповіла присутнім, що найголовнішим і найважливішим законом нашої держави є Конституція України, де зібрані основні правила за якими повинні жити та працювати всі громадяни нашої держави. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 251 * Добавил: kondo11 * Дата: 27.06.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Чудеса живого світу :.
 

Година цікавих повідомлень «Чудеса живого світу» в пришкільному таборі відпочинку «Капітошка»ЗШ №1. Виявляється, що солодкі тістечка, цукерки , які ростуть на казкових деревах – не така вже й вигадка. Діти із загону «Соколята» мали змогу в цьому переконатись на заході, який підготувала дитяча бібліотека. Про найсолодші чагарники та дерева, дерева-корови, масляні пальми, найбільші квіти і комахи і найменші рослини та інші чудеса живого світу йшлось на заході. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 278 * Добавил: kondo11 * Дата: 08.06.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Вишиті візерунки долі :.
 

 "Вишиті візерунки долі" так називався куточок оформлений в дитячий бібліотеці до Дня Вишиванки. Користувачі бібліотеки дізналися, що вишиванка - є символом здоров"я, краси, щасливої долі, родової пам"яті, порядності, чесності, любові. Знайомилися з символікою вишивок, жіночого та чоловічого одягу бо українська вишиванка мала велику кількість крою та оздоблення.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 300 * Добавил: kondo11 * Дата: 19.05.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: «Бо то не вірші, то моя душа» :.
 

    В актовій залі   школи  № 1 відбулось літературне  свято «Бо то не вірші, то моя душа», присвячене творчості  поетеси, письменниці Катерини Барановської.  Катерина Іванівна є частим гостем в цьому навчальному закладі, (саме в стінах рідної школи Катерина Барановська презентувала три свої книжки: «Даринка в країні Казок», «Казки за мотивами житія святих», «Майстер прози»). А цього разу вона завітала до школи в статусі члена Національної спілки письменників України, тому цієї зустрічі учнівська молодь чекала з нетерпінням аби привітати письменницю, поговорити про її творчість.  Розпочала захід директор школи  Юлія Володимирівна Пошенко із вітальним словом, дала високу оцінку  творчості письменниці та значення її творів у вихованні молоді любові до України, рідного краю,   мови.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 437 * Добавил: kondo11 * Дата: 10.05.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Пам'ять, що долає забуття :.
 

 

5.05 меморіальний урок «Пам'ять, що долає забуття» проведено дитячою бібліотекою з учнями 9-Б класу ЗШ № 2.  Бібліотекар розповіла учням, що подвиг нашого народу у Великій Вітчизняній війні  не померкне ніколи. Час тільки збагачує нашу пам'ять про тих, хто наближав Перемогу над ворогом, про подвиги земляків, які загинули на фронтах , в партизанських загонах , зокрема про Героїв Радянського Союзу  Григорія і  Леоніда Балицьких, які пройшли з боями жахливе пекло війні обидва залишились живими та про підпілля, яке діяло на Гайворонщині.  Присутн. 17 учнів.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 230 * Добавил: kondo11 * Дата: 05.05.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: «Сяйво Великодньої писанки» :.
 

      «Сяйво Великодньої писанки» під такою  назвою в дитячій районній бібліотеці відбулося духовне свято для дітей з малозабезпечених  сімей при підтримці районної  центр соціальних  служб для сім’ї, дітей та молоді.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 362 * Добавил: kondo11 * Дата: 21.04.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Мандрівка в чарівний край український казок :.
 

6.04 з учнями 1-Б класу ЗШ № 1 проведено літературну гру «Мандрівка в чарівний край український казок».   Захід мав  на меті виявити найкращих знавців українських народних казок. Утворено дві команди, які  брали участь у наступних конкурсах : «В яких казках живуть ці звірі ?»,  «З якої казки рядки?»,  «Відгадайте загадки», гра «Реклама».  В кінці заходу члени гуртка «Книга і лялька», учні 3-А класу,  показали першокласникам лялькову виставу «Звірятка лікують книгу». 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 347 * Добавил: kondo11 * Дата: 20.04.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Казковий дивосвіт Г. Андерсена :.
 

11.04 в ЗШ №1з учнями 3-Б класу дитяча бібліотека проведена  годину творчості «Казковий дивосвіт Г. Андерсена».  Пройшло більше 200 років від дня народження датського письменника, а його казки й досі займають одне з перших місць  серед найулюбленіших  у сучасної дітвори.  В чому ж секрет популярності казок Андерсена, звідки  автор брав сюжети для своїх казок,про його життя та творчість йшлося на заході.   Учні із легкістю відповідали на питання слайд-вікторини «Відгадай казку за ілюстраціями». Актори лялькового театру  Артем Мурашев та Владик Кубко за допомогою ляльок Мудрагеля  та Незнайки  провели гру-конкурс «Відгадай казку за уривком».


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 246 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.04.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Подорож до країни Мудрагелії :.
 

     7.04  члени гуртка  «Книга і лялька», учні 3-Б класу,  підготували для  1-А  лялькову виставу «Подорож до країни Мудрагелії».  Вистава розповідає малюкам для чого потрібні книги, яку роль вони відіграють в житті кожної людини і людства в цілому. Книга супроводжує людину від самого її народження і саме завдяки книгам малюки знайомляться із навколишнім світом, саме завдяки книгам  ми маємо змогу перенестися у будь-яку епоху, без літака за мить опинитися у будь-якій місцевості, пережити разом з героями книжок найрізноманітніші пригоди, відчувати радість і сум, піднесеність і розчарування. Потім учні разом із бібліотекарем дитячої бібліотеки в інтерактивній грі доводили твердження чому книга є найкращим другом людини, відповідали на питання казкової вікторини, відгадували загадки. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 279 * Добавил: kondo11 * Дата: 07.04.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: «Смійтеся на здоров’я» :.
 

«Смійтеся на здоров’я» таку назву мала година спілкування в дитячій бібліотеці проведена з учнями 2Б ЗОШ №2. Бібліотекар розповіла, що неперевершеним майстром сміху в українській прозі називають О. Вишню, в поезії  - С. Олійника, а в дитячій гумористиці – Грицька Бойка. Він виставляє на сміх найрізноманітніші вади дітей. Сміх у нього не жорсткий, не бездушний, а м’який і зичливий, покликаний допомогти, а не принизити. Діти слухали про комедійні ситуації хлопчика Тимка сміялися та розважалися. Обрали собі книги цього автора додому, щоб доповнити почуте. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 366 * Добавил: kondo11 * Дата: 04.04.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст