фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 64 65 66 67 68 ... 81 82 »

.: Азбука здоров’я та краси :.
 

   7 квітня в читальній залі центральної районної бібліотеки працівниками інформаційно-ресурсного центру було проведено інформаційний коктейль на тему: «Азбука здоров’я та краси» для учнів Гайворонського професійного аграрного ліцею.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 280 * Добавил: kondo11 * Дата: 07.04.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Здоров’я – цінність нашого життя :.
 

     

  Здоров’я – спосіб життя людини. Це той стиль, що людина вибирає для себе, і саме він визначає, досягне людина благополуччя чи ні. Давно доведено що усе, що робить людина, відбивається на стані її здоров’я. Добре здоров’я містить всі цілі життя людини, її інтереси і звички. Людина в житті може йти двома шляхами: один веде її до здоров’я, інший – від здоров’я.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 241 * Добавил: kondo11 * Дата: 07.04.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Океаном комп’ютерних знань :.
 

  5 квітня бібліотекар дитячої бібліотеки Хмарук Т.П. провела для користувачів віртуальний урок «Океаном комп’ютерних знань». Народна мудрість говорить: «Знання – це сила». А яких знань не вистачає, треба знати як їх можна знайти і як ними скористатися. Присутні виконували  завдання на які давали правильні відповіді, пограли в гру «Аналогія», де потрібно було відгадати слово, яке однаково і в інформатиці і в спорті.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 199 * Добавил: kondo11 * Дата: 05.04.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Бібліотека і громада: партнерство в контексті часу :.
 

     В Гайворонській центральній районній бібліотеці відбувся районний семінар-практикум  бібліотечних працівників «Бібліотека і громада: партнерство в контексті часу»  за участю начальника відділу культури, туризму та культурної спадщини Гайворонської  районної державної адміністрації Паршогуби І.Ю., директора Гайворонської централізованої бібліотечної системи Рейниш В.М.  та працівників бібліотек району.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 305 * Добавил: kondo11 * Дата: 04.04.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Чарівники сміху :.
 

    1 квітня в світі відзначають Міжнародний день сміху. У цей день прийнято розігрувати друзів, рідних, знайомих і просто незнайомих людей. Кожна людина любить пожартувати над ким-небудь або розіграти, але один день в році цим займаються абсолютно всі, від дитини до дорослого, від студента до ділової людини. 
    3 квітня до Міжнародного дня сміху працівники центральної районної  бібліотеки оформили книжкову виставку на тему: «Чарівники сміху» для користувачів бібліотеки. Присутні мали змогу ознайомитись з цікавими книгами українських та місцевих авторів, які пишуть гуморески, байки, вірші та є неповторними в жанрі сатири та гумору.   


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 258 * Добавил: kondo11 * Дата: 03.04.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Жартуємо разом :.
 

  1 квітня в День гумору бібліотекар дитячої бібліотеки Хмарук Т. провела для користувачів веселу інформіну «Жартуємо разом». Сміх – один із найсильніших захисників нашого організму від негативної дії стресу. Сміх і справді продовжує життя.  Були зачитані усмішки про шкільне життя, гуморески із скарбниці українських сатириків, майстрів дотепного слова О. Вишні, П. Глазового. Корисно і важливо вміти посміятися із себе. Цей сміх не ображає, а виховує.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 214 * Добавил: kondo11 * Дата: 01.04.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Талановита молодь Гайворонщини :.
 

   Сучасна молодь має великий потенціал, запал та енергію, які саме у молодому віці потрібно спрямувати у правильне русло. Бібліотеки, які обслуговують юнацтво, вбачають одним з головних завдань - сприяння формуванню нового суспільства.
   Сьогодення ставить перед бібліотечними працівниками важливе і невідкладне завдання – виховання свідомого громадянина, патріота рідної землі, який володіє високою культурою, духовно та фізично досконалий, готовий жити у громадянському суспільстві.
31 березня в читальній залі Гайворонської центральної районної бібліотеки відбувся районний конкурс молодіжної творчості «Наша спадщина».
 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 287 * Добавил: kondo11 * Дата: 31.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Казку любим і читаєм :.
 

    31.03 в ЗШ № 1 завершився Тиждень дитячої книги «Казку любим і читаєм» зустріччю учнів 6-А, 6-Б, 8-А, 8-Б класів із казкаркою Людмилою Олександрук, авторкою казок «Як ослик Мося друзів шукав», «Плаксива Настуня», «Розмова з ангелом», «Крилаті захисники», «Таємниця вишитого рушника», «Про півника Хоробре Серце», «Три подружки» та інш.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 234 * Добавил: kondo11 * Дата: 30.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Посвята в читачі :.
 

   30.03 в ЗШ № 1 відбулось свято «Посвята в читачі» учнів 1-А класу. Щоб стати читачем бібліотеки першокласникам необхідно пройти багато випробувань: відповідати на питання вікторини, розгадати кросворд, відгадати загадки і знайти три магічних слова і тільки потім вони стали читачами бібліотеки. Дітки розповідали віршики про книгу та гумореску «Переплутанка». Учні 2-Б класу, члени гуртка «Книга і лялька » показали першокласникам виставу «У казковім лісі». Завершилось свято переглядом мультфільму «Грицькові книжки».


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 249 * Добавил: kondo11 * Дата: 30.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Посвята в читачі :.
 

  29. 03 в ЗШ № 1 для 1-Б класу відбулось свято «Посвята в читачі». Про Книгу, головну героїню свята, її значення в житті дитини розповідала бібліотекар Н. Загарій, а діти декламували вірші, доповнювали прислів’я, відгадували загадки та кросворд, дивились мультфільм «Грицькові книжки». Учні 2-А класу, члени гуртка «Книга і лялька», показали лялькову виставу «Звірятка лікують книгу». І от нарешті настала урочиста мить – вручення читацьких квитків те емблеми свята.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 215 * Добавил: kondo11 * Дата: 29.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст