фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 79 80 81 82 »

.: Професійний вектор – твій орієнтир :.
 

    Вибір професії - надзвичайно важливий і відповідальний крок у житті кожної людини: відповідальний не лише перед самим собою, а й перед іншими людьми. Мине зовсім небагато часу, і перед старшокласниками постане гостре та зовсім непросте питання вибору майбутньої професії. А як зробити правильний вибір? Як зорієнтуватися серед розмаїття професій та обрати ту єдину, яка принесе задоволення та користь суспільству, державі?


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 362 * Добавил: kondo11 * Дата: 13.04.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Казковий дивосвіт Г. Андерсена :.
 

11.04 в ЗШ №1з учнями 3-Б класу дитяча бібліотека проведена  годину творчості «Казковий дивосвіт Г. Андерсена».  Пройшло більше 200 років від дня народження датського письменника, а його казки й досі займають одне з перших місць  серед найулюбленіших  у сучасної дітвори.  В чому ж секрет популярності казок Андерсена, звідки  автор брав сюжети для своїх казок,про його життя та творчість йшлося на заході.   Учні із легкістю відповідали на питання слайд-вікторини «Відгадай казку за ілюстраціями». Актори лялькового театру  Артем Мурашев та Владик Кубко за допомогою ляльок Мудрагеля  та Незнайки  провели гру-конкурс «Відгадай казку за уривком».


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 244 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.04.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Шукайте лікаря в природі :.
 

До Всесвітнього дня здоров'я працівники центральної районної бібліотеки провели годину корисних порад «Шукайте лікаря в природі» з учнями професійного аграрного ліцею. Бібліотекар ознайомила присутніх з цікавими фактами про цілющі рослини, які використовуються з давніх-давен і не втратили своєї  актуальності як в народній, так і офіційній медицині. Відповідаючи на питання вікторини, учні створили символічне дерево життя, яке розпустило листя та «розквітло» з правильними відповідями.

На завершення ознайомилися з тематичною літературою та отримали список популярних веб-сайтів з народної медицини.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 413 * Добавил: kondo11 * Дата: 07.04.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Подорож до країни Мудрагелії :.
 

     7.04  члени гуртка  «Книга і лялька», учні 3-Б класу,  підготували для  1-А  лялькову виставу «Подорож до країни Мудрагелії».  Вистава розповідає малюкам для чого потрібні книги, яку роль вони відіграють в житті кожної людини і людства в цілому. Книга супроводжує людину від самого її народження і саме завдяки книгам малюки знайомляться із навколишнім світом, саме завдяки книгам  ми маємо змогу перенестися у будь-яку епоху, без літака за мить опинитися у будь-якій місцевості, пережити разом з героями книжок найрізноманітніші пригоди, відчувати радість і сум, піднесеність і розчарування. Потім учні разом із бібліотекарем дитячої бібліотеки в інтерактивній грі доводили твердження чому книга є найкращим другом людини, відповідали на питання казкової вікторини, відгадували загадки. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 275 * Добавил: kondo11 * Дата: 07.04.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: «Смійтеся на здоров’я» :.
 

«Смійтеся на здоров’я» таку назву мала година спілкування в дитячій бібліотеці проведена з учнями 2Б ЗОШ №2. Бібліотекар розповіла, що неперевершеним майстром сміху в українській прозі називають О. Вишню, в поезії  - С. Олійника, а в дитячій гумористиці – Грицька Бойка. Він виставляє на сміх найрізноманітніші вади дітей. Сміх у нього не жорсткий, не бездушний, а м’який і зичливий, покликаний допомогти, а не принизити. Діти слухали про комедійні ситуації хлопчика Тимка сміялися та розважалися. Обрали собі книги цього автора додому, щоб доповнити почуте. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 364 * Добавил: kondo11 * Дата: 04.04.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Гумор у нашому житті :.
 

 До Всесвітнього дня сміху працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки провели бібліотечно-розважальний пазл «Гумор у нашому житті». Присутні дізналися про цікаві факти дня сміху, брали участь у вікторині «Смішний Смайлик» та зачитали  народні жартівливі гуморески наших  земляків-поетів. Ознайомилися з книгами, які дійсно дарують людям хороший настрій, позитивні емоції, а головне посмішку.  


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 394 * Добавил: kondo11 * Дата: 01.04.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: З ручаїв ріки з книжок знання :.
 

31.03 Закриття тижні дитячого читання. Брейн – ринг: «З ручаїв ріки з книжок знання» проведений з учнями 6Б класу ЗОШ№2. Для того щоб, підвищити інтерес до книги, стимулювати різні види спілкування між старшокласниками. Бібліотекар дитячої бібліотеки презентувала книги – енциклопедії де можна отримати інформацію на різну тематику. Присутні розділилися на дві команди під час відбіркового туру, це команди «Ерудит» та «Патріот». Учасники мали змогу перевірити свої знання в конкурсах: «Розминка», «Всезнайка», «Редактор», «Закінч прислів’я ». 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 365 * Добавил: kondo11 * Дата: 31.03.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: З ручаїв ріки з книжок знання :.
 

В дитячій бібліотеці з молодшими школярами 2Б ЗОШ№2 проведена вікторина: «З ручаїв ріки – з книжок знання». Така форма роботи закріпляє знання з прочитаних книг, розвиває кмітливість, тренує увагу та має пізнавальне значення.

 

 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 383 * Добавил: kondo11 * Дата: 30.03.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Сила книги безсмертна :.
 

Під час проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання «Сила книги безсмертна», в дитячій бібліотеці діяла виставка – вікторина: «Кращі письменника дітворі», для популяризації книги та розширення кругозору читачів. На виставці представлені книги українських та зарубіжних письменників. У зверненні до читачів розкривались умови виставки – вікторини та пропонувались питання і книги в яких можна найти відповіді


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 262 * Добавил: kondo11 * Дата: 29.03.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Любити, поважати, берегти :.
 

 Бібліотечний урок: «Любити, поважати, берегти» проведений з учнями 4Б класу ЗОШ №5 в дитячий бібліотеці. Бібліотекар розповіла користувачам, що нова книга, щоб потрапити до рук читачів проходить довгий і важкий шлях. Багато людей різних професій беруть участь у її створенні, в неї вкладається праця, розум і талант багатьох людей і щоб книга жила довше потрібно пам’ятати правила поводження з книгою. Всі разом згадали ці правила, а бібліотекар доповнила. І якщо їх дотримуватись, то книга буде довго мати гарний вигляд, адже це – порадник, джерело багатьох добрих думок, почуттів, знань.

 

 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 407 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.03.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст