фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2017 » Квітень » 4 » Бібліотека і громада: партнерство в контексті часу
17:22
Бібліотека і громада: партнерство в контексті часу

     В Гайворонській центральній районній бібліотеці відбувся районний семінар-практикум  бібліотечних працівників «Бібліотека і громада: партнерство в контексті часу»  за участю начальника відділу культури, туризму та культурної спадщини Гайворонської  районної державної адміністрації Паршогуби І.Ю., директора Гайворонської централізованої бібліотечної системи Рейниш В.М.  та працівників бібліотек району.
    Присутніх ознайомили із станом та перспективами розвитку бібліотечної справи на Гайворонщині, звернули  увагу на те, що сьогодні  бібліотеки повинні бути інформаційними центрами своїх громад. Саме від бібліотечних працівників залежить, як мешканці їх громад будуть  поінформовані про ті події,  що відбуваються у нашому суспільстві.
    Методист Гайворонської ЦБС Яровенко В.А.  рекомендувала  як краще і швидше перейти бібліотекам із формату «книгосховище» до формату «інформаційно-культурний центр для громади».
    Бібліотечні працівники  у своїх виступах  підкреслили, що сьогодні бібліотеки повинні бути як ніколи близькі до населення, знаходити нестандартні, творчі, цікаві, перспективні форми роботи, а всі складові діяльності книгозбірні мають бути спрямовані на створення її позитивного іміджу.
    Під час рольової  гри «Бібліотекар і потенційний спонсор» старалися зацікавити  потенційного «спонсора» інформаційними ресурсами бібліотеки, використовуючи такі елементи гри:  захист представницької атрибутики, вміння спілкуватися;  діалог «спонсора» і «бібліотекаря» з наступним обговоренням того, чи був переконливим «бібліотекар», які професійні якості продемонстрував,  аналізували  асортимент послуг, що може зацікавити ділових людей.
   По закінченню семінару було намічено основні напрямки подальшої роботи бібліотек району  а також  основні шляхи зацікавлення користувачів до читання.

  

 

Категорія: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека | Переглядів: 311 | Додав: kondo11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст