фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 80 81 82

.: «Дивосвіт літературної творчості Марії Підгірянки» :.
 

До 135 – річчя з дня народження Марії Підгірянки в ДБ була проведена літературна година: «Дивосвіт літературної творчості Марії Підгірянки» з учнями 2Б класу ЗОш№2. Бібліотекар розповіла про життєвий та творчій шлях дитячої письменниці. Потім діти слухали вірші поетеси, вони ніжні і легкі, часто нагадують народні пісні, оспівують красу природи, співаночки, загадки, вірші та п’єси поетеси допомагають маленьким школярам пізнати світ через красу рідного краю, хто її читає, той стає добрішим, душевно багатим. Поезія М. Підгірянки, як кришталева вода, що втамовує спрагу дітям та дорослим. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 370 * Добавил: kondo11 * Дата: 25.03.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: «Чарівний світ казок» :.
 

Розважальна гра: «Чарівний світ казок», проведена в дитячій бібліотеці з вихованцями дитячого садка «Калинка». Бібліотекар розповіла дітям, що казка – це вигадані події, які пов’язані з життям людей і їхніми мріями і вони завжди закінчуються перемогою доброї сили над злою. Діти вгадували казку за малюнками, співали пісеньку колобка, відгадували героїв казок, які прислали телеграми на свято, та смішили гостю Царівну – Несміяну в ляльковій виставі «Примхи Царівни – Несміяни». В кінці передивилися казку  - мультфільм «Котик та Півник» і зробили разом висновок, що добро перемагає, а ще треба бути слухняними.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 268 * Добавил: kondo11 * Дата: 24.03.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Наркотики: знання проти міражів :.
 

        24 березня працівники ЦРБ в Гайворонській ЗШ №1  провели з учнями 8-б класу бесіду-тренінг «Наркотики – знання проти міражів».
       Наркоманія – хвороба,  яка не має зовнішніх ознак. На жаль, багато хто думає, що дуже просто позбавитися такої звички. Насправді, це не так. Ось про що йшла розповідь в інформаційному повідомленні  «Чим шкідлива наркоманія».
     З учасниками тренінгу було проведено вправи: мозковий штурм  «Чому люди вживають наркотики?»,  «Спірні твердження»,  «Шкідливі звички. Не дай себе обманути». Діти  з цікавістю обговорювали ситуації і відповідали на запитання вікторини про наркоманію та СНІД.
      На кінець заходу учні заповнили анкету на тему: «Твоє ставлення до наркотиків».

 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 297 * Добавил: kondo11 * Дата: 24.03.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 
1-10 11-20 ... 791-800 801-810 811-813
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст