фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 62 63 64 65 66 ... 81 82 »

.: Сім’я – найголовніше у житті :.
 

     Одним із найбільш приємних для всієї родини свят варто назвати День Сім’ї, яке відзначається 15 травня та було започатковане Генеральною Асамблеєю ООН ще в 1989 році.       
   Сім'я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім'ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 255 * Добавил: kondo11 * Дата: 15.05.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: У казки на гостинах :.
 

   15 травня Казка запросила на гостини учнів 2-Б класу , щоб дізнатися чи добре вони її знають. Діти відповідали на питання слайд-вікторини,  брали участь в конкурсах  «Розминка», «Загадки казкових героїв»,  «Телеграма від казкового героя».  Члени гуртка «Книга і лялька», що діє при дитячій бібліотеці показали присутнім лялькову виставу  «У казковім лісі». 

   Казка – це дитинство людства і його мудрість. Читайте і слухайте казки, легенди, прислів’я, народні оповідання, бо вони несуть з собою доброту  і мудрість.

 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 249 * Добавил: kondo11 * Дата: 15.05.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Листівка для мами :.
 

       День матері - це одне із самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалася кращими художниками і поетами. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 231 * Добавил: kondo11 * Дата: 12.05.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Свято великої родини :.
 

  11.05 до Дня матері дитяча бібліотека спільно з школою № 2 та учнями 6-А класу, де класний керівник Фефілова О.М., провели родинне свято. Діти вітали матерів піснями, танцями та квітами, говорили їм найлагідніші слова, розповіли історію виникнення цього Свята. Матері і бабусі теж прийняли участь у святі. У  їх виконанні прозвучала пісня «Виростеш ти, сину» та легенда про матір. Звучали слова подяки матерям-берегиням роду, саме вони є ниточкою, яка єднає усю родину.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 293 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.05.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Велетні-чарівники :.
 

    10 травня з учнями 3-Б класу ЗШ №1 дитяча бібліотека  провела  урок довкілля «Велетні і чарівники». Бібліотекар Н. Загарій   познайомила  дітей із значенням та роллю велетнів-чарівників  в житті живого світу.
    На планеті Земля є п’ять велетнів, без яких не було б ні людей, ні тварин, ні рослин – нічого живого. Ці чарівники завжди поруч, хоч  ми їх не завжди помічаємо, але вони допомагають нам щомиті. А ще вони як справжні велетні знаходяться всюди. Хто ж ці  чарівники?  Це планета Земля,  Сонце, Повітря, Вода і Любов.    


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 250 * Добавил: kondo11 * Дата: 10.05.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Тихі зорі вічної пам’яті :.
 

   

       Немає жодної української сім’ї, якої б війна не торкнулася своїм чорним крилом. На фронтах Другої світової війни загинуло 4481 чоловік з Гайворонського району.

     З нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення - 8 травня та Дня перемоги - 9 травня працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки провели годину пам’яті на тему «Тихі зорі вічної пам’яті» з учнями Гайворонського професійного аграрного ліцею.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 319 * Добавил: kondo11 * Дата: 08.05.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Рай земний, де ми були малі… :.
 

     Наша Подільська земля багата на талановитих людей, які не забувають своєї домівки та плекають любов до рідного краю у своїй поезії.     
     У краю багатому на чорноземи і щедрому на врожаї, в селі Бандурове Гайворонського району, минуло дитинство музиканта і поета Віктора Рябоволика.
     Навчався Віктор Рябоволик в Балтському педучилищі, а згодом – педагогічному університеті  імені К.Д. Ушинського в Одесі. Професія музиканта на флоті дала змогу Віктору Рябоволику відвідати багато країн.
    Суть поетичної творчості автора в тому, щоб приносити у світ добро, красу та гармонію. Перша збірка поета «Архипелаг памяти» з’явилася майже півтора десятиліття тому в Одесі, друга у 2014 році «Втеча за обрії» в якій автор присвятив кілька віршів рідному Бандуровому.
     Нещодавно фонд Гайворонської центральної районної бібліотеки  поповнився новою поетичною збіркою «Втеча за обрії».
    Запрошуємо любителів поезії до бібліотеки!


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 269 * Добавил: kondo11 * Дата: 05.05.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Пам’ятаємо. Славимо. Вшановуємо… :.
 

          Друга  світова війна – найбільша трагедія ХХ століття, яка забрала мільйони людських життів. Це був перший конфлікт, в якому використано ядерну зброю. 9 травня для українців  не свято, а день пам’яті і молитви за загиблими.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 235 * Добавил: kondo11 * Дата: 04.05.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Бережіть пам'ять про подвиг :.
 

        3 травня районною дитячою бібліотекою була проведена година пам’яті на тему: «Бережіть пам'ять про подвиг», з учнями 6-Б класу ЗШ №2 м. Гайворона. Бібліотекар  Віра Кузьменко  розповіла учням про героїчний подвиг українського народу в роки другої світової війни. Більша частина розповіді була про Гайворонщину в тяжкі роки війни. Згадували Хащуватську трагедію, підпільну організацію, яка діяла на території нашого району та загиблих молодих юнаків і дівчат в катівнях гестапо.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 234 * Добавил: kondo11 * Дата: 03.05.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Біль і тривоги Чорнобиля :.
 

 

  

     26 квітня виповнюється 31 річниця Чорнобильської катастрофи. Ця катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 288 * Добавил: kondo11 * Дата: 26.04.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст