фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 65 66 67 68 69 ... 81 82 »

.: Птахи - наші друзі :.
 

   «Птахи - наші друзі» година спілкування проведена дитячою бібліотекою серед вихованців  групи продовженого дня ЗШ №1. За допомогою мультимедійної презентації,  дітям представлено  найбільш цікаві факти із життя птахів. Потім, бібліотекар ДБ Загарій Н.А. провела майстер-клас. Із кольорового паперу діти виготовили яскравих птахів – провісників весни.Весна асоціюється в нашій уяві із птахами. З настанням тепла до рідного краю повертаються   перелітні птахи, голоснішим і дзвінкішим став пташиний спів тих,  які зимували в нашому краю.  Розвивати спостережливість, увагу, розширити  знання   дітей про птахів – мета заходу.

 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 236 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Весела країна фантазерів і мрійників :.
 

    У світі існує безліч книжок. Одні – навчають, другі – розважають. Важко знайти в дитячий літературі щось настільки веселе, талановите й дотепне, як неперевершена книга В. Нестайка «Тореодори з Васюківки».


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 258 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Книгоманія – 2017 :.
 

    «Книгоманія – 2017» в дитячій бібліотеці проведений Конкурс дитячого читання серед учнів 6 – 7 класів міста. З метою підвищення суспільного значення і ролі бібліотек у піднятті престижу книги та рівня культурної компетентності дітей через заохочення їх до систематичного читання. Для участі в Конкурсі учням потрібно було вести записи в довільній формі про прочитані книжки (читацький щоденник), які не входить до шкільної програми з літератури, а під час змагання вміти цікаво розповісти про будь – яку з них, на вибір чурі. Переможцями Конкурсу «Книгоманія - 2017» стали: Черноуцька Дарія - учениця 6Б ЗШ№2 та Крамар Катерина - учениця 7Б ЗШ№5. Приз глядацьких симпатій одержала Путенко Марина – учениця 6Б ЗШ №1.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 236 * Добавил: kondo11 * Дата: 27.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Театральні автографи часу :.
 

  

    В Україні театральне мистецтво бере початок з глибокої давнини, коли воно проявлялося в народних іграх, танцях, піснях і обрядах. Театр завжди мав виключно важливе етичне і художнє значення, сприяв формуванню естетичного смаку, розширенню кругозору. Чи слухаємо ми оперу, чи насолоджуємося майстерністю і грацією артистів балету або з душевним трепетом стежимо за грою драматичних акторів, - ми завжди відчуваємо особливу атмосферу свята.

 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 236 * Добавил: kondo11 * Дата: 27.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Туберкульоз: симптоми, лікування та профілактика :.
 

   24 березня працівники центральної районної бібліотеки оформили виставку застереження на тему: «Туберкульоз: симптоми, лікування та профілактика». Для користувачів бібліотеки була запропонована інформація, яка допоможе  людині своєчасно прийняти рішення, від якого залежить здоров'я і навіть життя. Бібліотекар Наталя Осіпович розповіла про туберкульоз, його симптоми, як захистити себе та своїх близьких від цієї тяжкої хвороби, до якого лікаря звернутися, коли помітиш схожі на туберкульоз симптоми. Присутні ознайомилися з відповідями на запитання, які частіше всього виникають у більшості людей, коли вони чують слово «туберкульоз».


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 340 * Добавил: kondo11 * Дата: 24.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Поетична Гайворонщина :.
 

    Година поезії: «Поетична Гайворонщина», проведена з учнями 8Б класу ЗОШ №5 дитячою бібліотекою. На книжковій виставці «Поезія – це завжди неповторність» представлені твори поетів – земляків Г. Берізки, І. Гайворона,   К. Лесьєв – Леся, В. і С. Наконечних, М. Джус, О. Білятинського. Бібліотекар Кузьменко В.Г. ознайомила учнів із життєвим та творчим шляхом наших земляків. Життя водило їх крутими й непротореними дорогами, але не осквернило їхні душі, не остудило натхнення. І як приклад цьому – життя української поетеси Г. Берізки. Їй завжди на допомогу приходило добро, любов, вірність, виплекані серцем з юних літ. Учениця 8Б Олександра Сходзінська зачитала улюблені вірші поетеси. Потім присутні передивились фільм «Конвалія на граніті» з участю Г. Берізки. 

 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 289 * Добавил: kondo11 * Дата: 24.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: На хвилях книжкового моря :.
 

     Подорож «На хвилях книжкового моря», яка проведена дитячою бібліотекою з учнями 5А ЗОШ №5 в рамках тижня дитячого читання. Мандруючи «Площею казкових героїв», «Вулицею Розумників», «Парком загадок», учасники заходу відповідали на запитання літературних вікторин, літературної гри «Дайте відповідь мені, правду я кажу чи ні». Щоб підтримати у дітей бажання читати, бібліотекарі дитячої бібліотеки організовують для них заходи у пізнавально – ігровій та веселій формі.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 248 * Добавил: kondo11 * Дата: 23.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Казка вчить, як з природою дружить :.
 

     Рольова гра: «Казка вчить, як з природою дружить», проведена з користувачами дитячої бібліотеки по казках В. Сухомлинського, які розповідають читачам про неповторну красу природи. Діти в лицях читали оповідання «Дівчинка і Ромашка», «Дуб під вікном», «Соловейкове гніздо», «Зламана гілка» та інші, відповідали на запитання: «Чи буває боляче рослинам, тваринам?». Казка  - джерело виховання доброти до всього живого і неживого. І від екологічного виховання дитини сьогодні, залежить ставлення дорослої людини до природи в майбутньому.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 242 * Добавил: kondo11 * Дата: 23.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Книгоманія – 2017 :.
 

   23 березня Завалівська бібліотека-філія №10  провела I етап Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія – 2017». Конкурс проведено в шкільній бібліотеці.
   32 читача бібліотеки, це учні 6-7 класів, знайомили журі з своїми улюбленими творами і письменниками. До складу журі в цьому році увійшли: соціальний педагог - Гончарук Олеся Миколаївна, психолог – Левкович Юлія Сергіївна , педагог-організатор – Ткач Володимир Петрович.
Чудову атмосферу на заході створили бібліотекарі: Пахович Наталія Андріївна та Воронюк Анжела Вікторівна, які провели літературну вікторину «Літературний лото трон» та «Ерудит-лото».


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 282 * Добавил: kondo11 * Дата: 23.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Цікаве і дивовижне :.
 

    22.03 Інформаційний калейдоскоп: «Цікаве і дивовижне», проведена в дитячий бібліотеці в рамках тижня дитячого читання з учнями 3-Б класу ЗОШ №2, де класний керівник Лопушанська О. М. бібліотекар Панченко Г. С. познайомила користувачів з фондом бібліотеки, що містить безліч цікавої інформації, розповіла, що радість спілкування з книгою не можна нічим замінити.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 260 * Добавил: kondo11 * Дата: 22.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст