фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2017 » Березень » 31 » Талановита молодь Гайворонщини
15:34
Талановита молодь Гайворонщини

   Сучасна молодь має великий потенціал, запал та енергію, які саме у молодому віці потрібно спрямувати у правильне русло. Бібліотеки, які обслуговують юнацтво, вбачають одним з головних завдань - сприяння формуванню нового суспільства.
   Сьогодення ставить перед бібліотечними працівниками важливе і невідкладне завдання – виховання свідомого громадянина, патріота рідної землі, який володіє високою культурою, духовно та фізично досконалий, готовий жити у громадянському суспільстві.
31 березня в читальній залі Гайворонської центральної районної бібліотеки відбувся районний конкурс молодіжної творчості «Наша спадщина».
Конкурс проводився з метою підвищення культурного рівня молоді, формування шанобливого ставлення до всесвітньої, національної спадщини та української мови.       Виховання патріотизму на підґрунті вивчення національних традицій та позитивних прикладів з історії українського народу.
   Завданням конкурсу було виявлення здібностей та залучення молоді до творчої діяльності та активної участі у культурному житті рідного краю.
   В районному конкурсі молодіжної творчості «Наша спадщина» взяла участь молодь Гайворонського району, де кожен учасник презентував свою роботу за тематикою конкурсу – «Культурна і природна спадщина України». Конкурсанти представили вишивки з ниток, бісеру та алмазної мозаїки - рушники, сорочки, скатертини, серветки, витинанки, писанки, малюнки та вироби народного промислу з природніх матеріалів.  У виконанні учасників конкурсу прозвучали  власні вірші та есе на тему: «Наша мова калинова».
   За підсумками конкурсу представники журі вирішили, що переможцями є всі учасники, які показали у своїх роботах любов до рідної мови, родини, українських традицій та символів нашої неньки України, за які отримали  заохочувальні подарунки. 
З чудовою концертною програмою протягом конкурсу всіх присутніх розважав запрошений гурт «Вербиченька» з с. Долинівка.
 

  
  
   
  
  
  
  
   
 

Категорія: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека | Переглядів: 291 | Додав: kondo11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст