фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 57 58 59 60 61 ... 81 82 »

.: Моя країна – це незалежна Україна :.
 

    24 серпня ми святкуємо День незалежності України. Цей день – свято всіх українців, патріотів України, це день для тих, кому не байдужа доля власна та своєї держави.
    Незалежність для України  - не просто слово. За ним вельми складна вікова історія нашого народу – від сивої давнини до сьогодення. 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 251 * Добавил: kondo11 * Дата: 25.08.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Від минувшини до майбуття :.
 

   В таборі відпочинку для дітей «Чайка» з метою виховання у дітей патріотичних почуттів, поваги до символів держави: прапора, герба, гімну країни, дитяча бібліотека провела інформаційну годину «Від минувшини до майбуття»  22 серпня, яка присвячена   Дню Незалежності України.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 254 * Добавил: kondo11 * Дата: 22.08.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Символи незалежності і волі :.
 

     22 серпня до Дня Державного Прапора України працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки оформили інформаційно-ілюстративну викладку на тему: «Символи незалежності і волі» для користувачів бібліотеки.        
     Присутні ознайомилися з ТОП-10 фактів про прапор України, символами, які цінує український народ та переглянули відеоролик «Історія Державного Прапору України».


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 309 * Добавил: kondo11 * Дата: 22.08.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Розумники та розумниці :.
 

   Щоб підтримати у дітей інтелектуальну діяльність,  винахідливість, кмітливість, дитяча бібліотека завітала в табір дитячого відпочинку «Чайка» 18 серпня із грою «Розумники та розумниці». Діти поділились на дві команди: хлопчики «Розумники» і дівчатка «Розумниці». Гру провела бібліотекар Кузьменко В.Г. в три раунди. «Все про все», «Словотворці», «Казковий. Гра пройшла цікаво і весело, бо діти дуже відкриті й наївні і вірять всьому, що говорять дорослі. Це показав ІУ раунд гри «Правда-неправда».


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 243 * Добавил: kondo11 * Дата: 18.08.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Острів читання на планеті Літо :.
 

   

Дитяча бібліотека на літній період планує більше заходів для дітей за межами бібліотеки. Переносимо їх ближче до відпочинку та оздоровлення дітей. У нашому випадку це табір відпочинку «Чайка».


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 238 * Добавил: kondo11 * Дата: 14.08.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: У світі Франкової казки :.
 

   У багатій палітрі Франка-казкотворця майже всі казки про тварин. Казки про тварин, на переконання письменника, найбільш імпонують дітворі. Вони люблять звірів, розмовляють з ними,особливо, коли звірі починають говорити, думати і поводитися як люди.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 229 * Добавил: kondo11 * Дата: 09.08.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Таланти слова рідного краю :.
 


        Гайворонська земля славиться талановитими людьми. Серед них є велика плеяда майстрів літературного жанру.  В своїй творчості вони відображають життя і казкову природу рідного краю, мальовничого Південного Бугу, спогади дитинства, любов до матері-батька, до своїх земляків.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 283 * Добавил: kondo11 * Дата: 08.08.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Відпочинь з книгою :.
 

   Літо - це велика перерва для школярів, вона дана їм для зміцнення здоров’я і духовного зростання.
Серед всього розмаїття літніх занять наші користувачі не забувають про відвідування бібліотеки.
3-го серпня в дитячій бібліотеці відбувся відкритий перегляд  нових  книг.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 261 * Добавил: kondo11 * Дата: 03.08.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Нелегальна міграція: міфи та реальність :.
 

    На сьогодні трудова міграція - глобальне явище, яке має і позитивні, і негативні наслідки, залежно від того, наскільки процес міграції є узаконеним. 31 липня 2017 року працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки провели інформаційну годину «Нелегальна міграція: міфи та реальність» з групою безробітних, які стоять на обліку в Гайворонському центрі зайнятості. Слухачів було ознайомлено з причинами, які спонукають людей виїхати за кордон, як і де оформити робочу візу, з основними документами, які потрібно мати для виїзду за кордон та законодавчою базою. Був проведений огляд науково-популурної, правової та художньої літератури по темі заходу.

 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 271 * Добавил: kondo11 * Дата: 31.07.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: «Хрещення Русі – початок історичного шляху народу» :.
 

      День Хрещення Київської Русі – державна пам’ятна дата в Україні, яку відзначають щорічно 28 липня в день пам’яті святого, рівноапостольного князя Володимира.
     З нагоди цієї видатної події в Гайворонській центральній бібліотеці організовано книжкову виставку-екскурс на тему «Хрещення Русі – початок історичного шляху народу».
     До уваги користувачів були представлені наукові, науково-популярні та художні видання з історії християнства, культури та про видатні постаті України того часу.  Користувачі бібліотеки мали змогу познайомитись з книгами  даної тематики.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 233 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.07.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст