фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 58 59 60 61 62 ... 81 82 »

.: Етикет на кожен день. :.
 

        25 липня 2017 року працівники центральної районної бібліотеки провели інформаційну годину «Етикет на кожен день» з відпочиваючими дитячого оздоровчого табору «Чайка». Присутні мали можливість ознайомитися з правилами етикету в різних країнах світу, відповідали на питання вікторини, приймали активну участь при розгляді різних ситуаційних завдань по етикету, також з задоволенням складали прислів’я  про етикет.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 266 * Добавил: kondo11 * Дата: 25.07.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Казкові всезнайки. :.
 

     Казки – наші великі вчителі, які спочатку виховують, а потім розважають. Вони вчать любити прекрасне, розрізняти добро і зло, брати приклад з веселих, добрих і чесних героїв. Працівники дитячої бібліотеки 20 липня завітали на гостину до дитячого садочку «Калинка». Бібліотекар Панченко Г. С. читала дітям українські народні казки, а потім вони обговорювали вчинки казкових героїв та відповідали на запитання казкової вікторини «З якої казки». Мета заходу: збагатити знання дітей про казку та підтримати читацький інтерес до неї.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 230 * Добавил: kondo11 * Дата: 20.07.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Книжкове паті романтичного жанру :.
 

    Одним із популярних в бібліотеці є читання художніх романів. Романтичні натури вибирають  для себе романи про кохання. Кохання – це те почуття, що облагороджує людину, робить її кращою. Заради коханої звершуються подвиги. «Тільки закохані мають називатися людьми», - стверджував класик.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 237 * Добавил: kondo11 * Дата: 18.07.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Читай,я буду слухати. :.
 

      14.07 В рамках обласної бібліотечної акції: «Читай ,я буду слухати» бібліотекар дитячої бібліотеки Панченко Г.С. читала користувачам оповідання із збірки «По слідах веселих звірят». Це оповідання про: вовченят, оленят, ведмежат та інших маленьких звірят. Вони в своєму віці, як маленькі діти, безтурботно граються, вовтузяться один з одним. Діти полюбляють слухати про таких крихітних пухнастих, мякеньких клубочків, бо вони кумедні і безпорадні. Разом з бібліотекарем діти прослідкували шлях маленьких звірят від народження до дорослого життя. Потім ділилися враженнями про своїх домашніх улюбленців.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 261 * Добавил: kondo11 * Дата: 14.07.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Закон. Право. Обов’язок. :.
 

    Право, закони супроводжують людину все її життя. Щоб уміло і правильно користуватись своїми правами і добре виконувати свої обов'язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони.
     13 липня працівники центральної районної бібліотеки разом з юрисконсультом Гайворонської соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді   Дмитром Миколайовичем Докійчуком провели тренінг на тему: «Закон. Право. Обов’язок.» з відпочиваючими дитячого оздоровчого табору «Чайка».


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 264 * Добавил: kondo11 * Дата: 13.07.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Герої детективного жанру :.
 

 

   Детективи – це самий чудовий, захоплюючий і різноманітний жанр в літературі. Найбільше детектив люблять, звичайно ж, за загадку. Більшість читачів детективних романів давно вийшли з дитячого віку, але любов відгадувати загадки залишилась. Детектив – це як розгадування кросвордів, тільки набагато цікавіше. Ви можете міркувати про мотиви героїв, представляти, як вчинили на їх  місці, аналізувати ситуацію з різних позицій.

 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 294 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.07.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Толерантність – елемент світогляду і культури :.
 

   7 липня працівники центральної районної бібліотеки провели тренінг на тему: «Толерантність – елемент світогляду і культури» для відпочиваючих дитячого оздоровчого табору «Чайка».
   Діти дізналися про Декларацію принципів терпимості, ухвалену ЮНЕСКО; про принципи толерантності та їх дотримання; про вміння ладнати з різними людьми.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 255 * Добавил: kondo11 * Дата: 07.07.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Магічне свято Івана Купала :.
 

   Свято Івана Купала — одне з найпоширеніших свят серед українців. Святкування, як правило, починалося ввечері, напередодні Купала. Наші пращури вірили, що в ніч>Купала літо одружується з зимою.   В цей день трави мають найбільшу силу і збирати їх потрібно до сходу сонця. Також чарівну силу мала купальська роса. Щоб зберегти свою красу, дівчата вмивались нею до сходу сонця. Іще багато таємниць має, чарівна і сповнена див, ніч на Івана Купала.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 273 * Добавил: kondo11 * Дата: 07.07.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Купайло іде - молодь за собою веде :.
 

       Найколоритніше та найцікавіше свято Івана Купала, яке українці відзначають у ніч із 6 на 7 липня. Цей день завжди був пов'язаний з безліччю вірувань, прикмет, обрядів і навіть заборон. Згідно з давніми традиціями, Івана Купала - свято сонця, тому найважливіша роль в обрядах відведена силі вогню.
   6 липня працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки провели народознавчу подорож на тему: «Купайло іде - молодь за собою веде» з юнацтвом бібліотеки.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 518 * Добавил: kondo11 * Дата: 06.07.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Ти і твоє здоров’я :.
 

       Популярність здорового способу життя зростає з кожним днем все більше та усе стрімкіше. Кожен хоче бути здоровим, відчувати силу та бадьорість не тільки свого духу, а й тіла.
     Працівники центральної районної бібліотеки разом з районним лікарем наркологом  поліклінічного відділення КЗ Гайворонської центральної районної лікарні – Мельник Ларисою Олексіївною провели тренінг на тему: «Ти і твоє здоров’я» з дітьми, які відпочивають в дитячому оздоровчому таборі «Чайка».


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 273 * Добавил: kondo11 * Дата: 05.07.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст