фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 55 56 57 58 59 ... 81 82 »

.: Окрилений поезією і любов'ю до життя :.
 

  

   Творчість поетів-земляків – багатогранне і невичерпне джерело народної скарбниці. Потрібно пам’ятати і шанувати воістину народну літературу поетів рідного краю. Одним із таких талантів був наш земляк Костянтин Лесьєв-Лесь, якому б виповнилося 17 жовтня 85 років.
    Гайворонська центральна районна бібліотека оформила книжкову виставку-пам'ять про творчість Костянтина Лесьєва-Леся на тему: «Окрилений поезією і любов'ю до життя» для шанувальників поезії. Присутні ознайомилися з творчістю поета та прослухали його вірші, які зачитала бібліотекар Наталія Осіпович.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 327 * Добавил: kondo11 * Дата: 17.10.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Хай живе козацька доля - хай живе козацький дух. :.
 

        Інформаційна година: «Хай живе козацька доля -  хай живе козацький дух» проведена дитячою бібліотекою 12 жовтня до Дня козацтва з учнями 5А і 7А ЗШ №2. Бібліотекар Кузьменко В. Г. розповіла учням, що козаччина – унікальне явище не лише української, а й світової історії.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 251 * Добавил: kondo11 * Дата: 12.10.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Подорожуймо козацькими шляхами :.
 

   Мабуть, не знайдеться в Україні людини, яка б не знала про козаків. Про них складено безліч творів, книжок і фільмів. Образ сміливого парубка, котрий захищає честь та волю нашого народу, міцно закарбувався у пам’яті поколінь. Тож, козак в українській культурі – звитяжний воїн, озброєний захисник Вітчизни, що боронить віру, гідність та звичаї усього нашого народу.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 248 * Добавил: kondo11 * Дата: 12.10.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Юридичний компас молоді :.
 

   12 жовтня  працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки спільно з Гайворонським бюро правової допомоги провели з учнями 10 класу Гайворонського НВО №1 «ЗШ І-ІІІ ступенів» тренінг на тему: «Юридичний компас молоді».


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 272 * Добавил: kondo11 * Дата: 12.10.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Читай, я буду слухати. :.
 

 

        Таку назву має  обласна бібліотечна акція, в якій дитяча бібліотека приймає активну участь. І щоб прилучити дітей до джерел національної історії, сприяти патріотичному вихованню в бібліотеці до Дня козацтва 10 жовтня бібліотекар Загарій Н. А. читала уривки з книги: «Козацька абетка» учні 3-А ЗШ №5 слухали розповідь про найвизначніші події найвидатніших героїв козацької доби. Це ці ази нашої історії, які повинен знати кожен українець – і маленький і дорослий.

 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 261 * Добавил: kondo11 * Дата: 10.10.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Здоров'я на кожен день :.
 

  3 жовтня працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки оформили книжкову виставку-пораду та тему: «Здоров'я на кожен день» для користувачів бібліотеки, яка присвячена Міжнародному Дню людей похилого віку.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 225 * Добавил: kondo11 * Дата: 03.10.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Мандруйте у світ книги разом з бібліотекою :.
 

      З нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек Гайворонська центральна районна бібліотека для користувачів та жителів міста організувала акцію «Стань читачем сьогодні»,  яка діяла 28 вересня.
      На передодні акції працівники бібліотеки роздали флаєри та акційні листівки «Стань читачем сьогодні», де кожен бажаючий, завітавши до бібліотеки, мав змогу безкоштовно: стати користувачем бібліотеки; обрати кращі книги, цікаві журнали; книги в електронному форматі; скористатися Інтернетом та   Wi-Fi; переглянути відеоролики у «Бібліокінозалі»: «Найкрасивіші бібліотеки світу», «Найвідоміші бібліотеки світу», «Незвичайні бібліотеки світу.
    На протязі дня для користувачів діяла книжкова виставка «Мандруйте у світ книги разом з бібліотекою» де учасникам пропонували ознайомитися з цікавими книгами різноманітної тематики і на будь-який смак. Щоб стати ближчим до книги молоді пропонували скористатися можливістю відчути себе справжнім бібліотекарем. Присутні здійснювали пошук запропонованих книг в алфавітному каталозі та  фонді бібліотеки. За знайдену книгу отримували заохочувальні призи.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 252 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Світ чудес – дитяча бібліотека. :.
 

  До Всеукраїнського Дня  бібліотек 28 вересня  в дитячій бібліотеці бібліотекар Загарій Н. А познайомила  вихованців дитячого садка «Калинка»  з відділами бібліотеки, розповіла, що бібліотека – це, дім де живуть книги і їх тут дуже багато цікавих і яскравих. Провела з ними казкову вікторину. В світі існує безліч книжок, але перше знайомство малят відбувається з казкою. Вони дружно занурились в казково-книжкову країну і показали своє знання казок. Подорож по бібліотеці продовжилась в читальній залі мульткруїзом за мотивами українських народних казок. Наші майбутні користувачі розширили свій світогляд і отримали частину любові і тепла від бібліотекарів.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 259 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Юридичний компас молоді :.
 

   27 вересня працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки провели тренінг на тему: «Юридичний компас молоді» з  учнями 9 класу філії №1 Гайворонського НВО №2  «ЗШ гімназії І-ІІІ ст.».
   Права людини починаються з прав дитини. Світовою спільнотою було прийнято цілий ряд важливих документів, що дали початок міжнародному руху за права дитини. Центральне місце займає  Конвенція ООН про права дитини. Саме, про це йшла розповідь в інформаційному повідомленні бібліотекаря Валентини Ткачук.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 381 * Добавил: kondo11 * Дата: 27.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Роль бібліотек у правовому вихованні дітей. :.
 

Так називався семінар – практикум бібліотечних працівників Гайворонської ЦБС на базі дитячої бібліотеки, який відбувся 26 вересня.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 263 * Добавил: kondo11 * Дата: 26.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст