фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 59 60 61 62 63 ... 81 82 »

.: Європа без кордонів :.
 

    «Моя любов до Вітчизни не примушує мене заплющувати очі на досягнення іноземців. Навпаки, чим більше я люблю Вітчизну, тим більше намагаюсь збагатити мою країну скарбами, здобутими не з її надр» - ці слова відомого  французького філософа Вольтера сказані ще у УІІІ столітті, але й донині є актуальними. Саме про Європу, як про єдину сім’ю  демократичних європейських країн, що спільно працюють заради миру та процвітання,   мріють українці. І сьогодні Європа нам відкрила свої двері.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 275 * Добавил: kondo11 * Дата: 03.07.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Конституція – основа нашого життя :.
 

     Конституція – головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. В дитячий бібліотеці 27 червня проведений день інформування: «Конституція – основа нашого життя». У віці дітей неможливо знати детально всі закони. Але основне, що їх стосується, вони повинні знати. Біля книжкової виставки: «Рідну землю де живем Україною зовем» користувачі знайомилися з розділами Конституції. З бібліотекарем прослідкували шлях, пройдений нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції. Висновком для них стало те, що основному закону України – повинні підкорятися всі та сумлінно виконувати все, що вимагає закон.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 235 * Добавил: kondo11 * Дата: 27.06.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Конституція – втілення державотворення :.
 

    Конституційні традиції, притаманні нашій державі з давніх-давен. Саме український народ першим у Європі створив конституцію, яка відома під назвою «Конституція Пилипа Орлика» (1710 рік.).
     Прийняття Конституції, стало одним з найважливіших етапів в історії України. Закон закріпив всі правові основи нашої незалежної країни, її територіальну цілісність і суверенітет, забезпечив права громадян, сприяв подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 274 * Добавил: kondo11 * Дата: 27.06.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Вогонь війни у пам’яті навічно :.
 

           22 червня з нагоди відзначення Дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні центральна районна бібліотека оформила виставку-пам'ять «Вогонь війни у пам’яті навічно» для користувачів бібліотеки.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 276 * Добавил: kondo11 * Дата: 22.06.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Світ сучасної книги :.
 

     Читати книги - це не тільки цікаво, приємно але й корисно. Книги дають можливість читачеві самому стати режисером, художником, оператором і актором та поринути у світ неймовірних пригод.  


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 243 * Добавил: kondo11 * Дата: 22.06.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Загадкова Японія :.
 

   

    2017 рік за ініціативою Президента України оголошено роком Японії в Україні. Це дає змогу двом країнам краще познайомитися з історією, традиціями та посприяти розвитку діалогу наших культур.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 238 * Добавил: kondo11 * Дата: 20.06.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Літо з бібліотекою :.
 

    Під час літніх канікул центральна районна бібліотека і надалі заохочує дітей, які відпочивають у пришкільних таборах до активного, пізнавального, творчого, цікавого відпочинку.
    Працівники бібліотеки провели бібліошоу «Літо з бібліотекою» з відпочиваючими пришкільного табору «Люди-Х» ЗШ №1 м. Гайворона.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 304 * Добавил: kondo11 * Дата: 15.06.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Океаном комп’ютерних знань :.
 

     Інтернет – дуже потужний ресурс, який значно полегшує життя людини та відкриває майже необмежені можливості для самореалізації та саморозвитку дитини, спілкування, навчання, дозвілля. Але разом з тим, в Інтернеті приховано досить багато небезпек як для дітей, так і для дорослих. Знання цих небезпек дозволить їх уникнути.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 241 * Добавил: kondo11 * Дата: 15.06.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Школа прав дитини :.
 

   

   Дуже часто діти не знають, як захистити свої права, що для цього слід зробити, з ким порадитися, до кого звернутися по допомогу.  
   Це і стало метою уроку-тренінгу, що провела бібліотекар дитячої бібліотеки Загарій Н.  14 червня із дітьми загону «Люди Х», що в пришкільному таборі «Капітошка» ЗШ № 1.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 242 * Добавил: kondo11 * Дата: 14.06.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Книжковий хіт-парад :.
 

  13 червня бібліотекарі центральної районної бібліотеки провели огляд літератури «Книжковий хіт-парад» нових надходжень для користувачів бібліотеки.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 301 * Добавил: kondo11 * Дата: 13.06.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст