фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 56 57 58 59 60 ... 81 82 »

.: Пісні невільниці :.
 

   17 вересня виповнилось 97 років від дня народження поетеси, письменниці, члена Національної спілки письменників України, лауреата літературних премій ім.. В. Марченка та Є. Маланюка Галини Спиридонівни Берізки. На долю цієї легендарної жінки, полум’яної патріотки України,  випало чимало випробувань. В дитинстві -   голодомор 33-го, арешт батька. ЇЇ юність змарнована війною. З німецькими  окупантами разом із групою однодумців боролась в ОУН.  В німецькій тюрмі була за крок від смерті. А потім арешт НКВС  за звинуваченням в «антирадянській діяльності»: 10 років тюремного заслання і 5 поразки в правах Покарання відбувала в Норильських таборах.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 274 * Добавил: kondo11 * Дата: 21.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Подвигу жити вічно :.
 

     20 вересня до Дня партизанської слави працівники центральної районної бібліотеки оформили виставку-реквієм «Подвигу жити вічно» для користувачів бібліотеки.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 244 * Добавил: kondo11 * Дата: 20.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Діти партизани на шляху війни :.
 

 Під такою назвою в ДБ 18 вересня проведено урок мужності з користувачами бібліотеки до Дня партизанської слави


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 225 * Добавил: kondo11 * Дата: 18.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Для невмирущих я – безсмертна, для вільних духом я – жива. :.
 

    Щороку, в день народження Г. С. Берізки, з метою вшанування пам’яті поетеси,  шанувальники її творчості  відвідують с. Могильне.  
    В цьому році дитяча бібліотека до поїздки залучила учнів  8-их та 9-их класів ЗШ № 2 та ЗШ № 5, вчителів, бібліотекарів шкільних бібліотек.  
    Долібська Ірина Вікторівна, вчитель історії Могильненської ЗШ провела екскурсію  в історико-краєзнавчому музею, де діти познайомились із історією села, школи.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 272 * Добавил: kondo11 * Дата: 17.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Книжкові новинки :.
 

   Книга супроводжує людину протягом усього життя з самого дитинства. Перші книги, які мати читає своїм дітям в дитинстві запам’ятовуються на все життя. Стаючи дорослішими ми не забуваємо про книги, які нас навчали, були вірними порадниками та відкривали нам невідоме. Своїй грамотності, освіченості ми зобов'язані книзі. Вона вчить нас бути чесними, працьовитими, любити свій край, зберігати та примножувати історію, поважати людей та переносити нас в інші країни та епохи.
 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 276 * Добавил: kondo11 * Дата: 14.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Знамениті бібліотеки світу. :.
 

     Таку назву мала слайд – презентація для користувачів ДБ, яку провела 12 вересня бібліотекар Хмарук Т. П. Вона розповіла користувачам, що бібліотеки, це наша спадщина, вони містять всі знання людства


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 240 * Добавил: kondo11 * Дата: 12.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Метри українського кіно :.
 

       Щороку в другу суботу вересня святкують День українського кіно.
       11 вересня працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки провели інформаційну годину «Метри українського кіно» для учнів Гайворонського професійного аграрного ліцею.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 256 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Грамотність – запорука успіху людини :.
 

     Міжнародний день грамотності — один із міжнародних днів, що відзначаються в системі Організації Об'єднаних Націй. Цей день щорічно святкується 8 вересня. З нагоди цієї події в Гайворонській центральній районній бібліотеці  відбулась інформаційна година «Грамотність – запорука успіху людини».


 

Категория: Просмотров: 253 * Добавил: kondo11 * Дата: 08.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Дивосвіт книжкових скарбів. :.
 

     Огляд нових надходжень для користувачів дитячої бібліотеки провели   4 вересня бібліотекарі Кузьменко В. Г та Панченко Г. С. Це були книги із серії життя видатних дітей. Вони розповідають про дитинство людей, знаних у всьому світі. Погортавши сторінки цих книг користувачі можуть опинитися у родинах видатних людей, дізнатись про їхні пригоди та таємниці. Книги для допитливих мрійників.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 244 * Добавил: kondo11 * Дата: 04.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: «Світ знань відкриває книга» :.
 

    1 вересня - це свято зустрічей  після довгого літа. Цей день дуже значущий для дітей і їхніх батьків. Сучасні діти мають чудову нагоду отримати знання незалежно від статі і соціального стану родини.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 259 * Добавил: kondo11 * Дата: 04.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст