фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 49 50 51 52 53 ... 81 82 »

.: Майстер-клас до Дня святого Валентина :.
 

   День святого Валентина – не традиційне українське свято, але воно вже давно ввійшло в наше життя, і до нього готуються навіть діти. Це весело, оригінально і недорого, а подарунок, зроблений своїми руками це завжди справжнє диво, тому варто спробувати освоїти щось новеньке. Приміром, із звичайних цвяхів і ниток може вийти дивовижної краси картина з допомогою сучасної техніки плетіння стрінг арт. В центральній районній бібліотеці відбувся майстер-клас по виготовленню  сердечка за допомогою техніки плетіння та з фетра .


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 241 * Добавил: kondo11 * Дата: 09.02.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Краса та здоров’я в твоїх руках :.
 

       Наше здоров’я – це наше здорове життя. А здоров’я – це радість і щастя, це злагода в родині й успіхи на роботі, задоволення у повсякденному спілкуванні з тими, хто нас постійно оточує. По справжньому сучасний еталон краси – здорова людина,  яка обирає здоровий спосіб життя.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 203 * Добавил: kondo11 * Дата: 09.02.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: З днем народження, Барвінку! :.
 

   Іменини улюбленого дитячого журналу дитяча бібліотека відмічала            2 лютого разом з учнями 2-В класу ЗШ №5. Святковий торт складався із різноманітних загадок, вікторин, ребусів, віршів, цікавих мандрівок сторінками журналу та захоплюючими рубриками «Хто? Що? Як? Де? Коли? й Чому?», «З торбинки дядечка Запитальника», «Балакучий Мотя», «Веселий кіш».    
   31 січня, в день народження популярного дитячого письменника Всеволода Нестайка, улюблений журнал української дітвори святкував своє 90-річчя.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 244 * Добавил: kondo11 * Дата: 02.02.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Через Крути до майбутнього :.
 

   Однією з найтрагічніших сторінок історії України є бій під Крутами, сторіччя якого відзначається 29 січня 2018 року.
   В центральній районній бібліотеці до цієї пам’ятної дати працівники бібліотеки провели годину пам’яті «Через Крути до майбутнього» та продемонстрували документальні відео матеріали «Крути захист Незалежності» для учнів Гайворонського професійного аграрного ліцею.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 218 * Добавил: kondo11 * Дата: 29.01.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Трагедія. Історія. Пам’ять :.
 

   27 січня в багатьох країнах світу відзначають Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту. Таким чином світова спільнота вшановує багато мільйонів євреїв, років і представників інших меншин, які під час Другої світової війни віддали життя за свою національність.
   Напередодні цієї пам’ятної дати в центральній районній бібліотеці була оформлена книжкова виставка «Трагедія. Історія. Пам’ять». Користувачі бібліотеки ознайомились з подіями тих часів та літературою про ті трагічні роки, яка була представлена на книжковій виставці.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 232 * Добавил: kondo11 * Дата: 26.01.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Умілі руки :.
 

   З нетерпінням користувачі дитячої бібліотеки чекають середи, коли проходитимуть заняття гуртка «Умілі руки».  
   Цього разу, разом із керівником Смоковенко Л. Г., вони виготовляли іграшки з фетру.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 236 * Добавил: kondo11 * Дата: 24.01.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Соборність України: від ідеї до сьогодення :.
 

      22 січня під такою назвою в дитячій бібліотеці проведено  годину спілкування. День 22 січня 1919  року назавжди залишиться в історії України. Це був один з найпрекрасніших моментів нашої історії. Високий принцип соборності своїх земель – найблагородніший у світі ідеал, до якого прагне кожна нація.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 215 * Добавил: kondo11 * Дата: 22.01.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Історія та сьогодення української соборності. :.
 

   Майже сто років виповнюється з часу урочистого проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки в єдину соборну Україну двох державних утворень, які постали на уламках різних імперій .


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 295 * Добавил: kondo11 * Дата: 22.01.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Зима, зимонька, зима… :.
 

   Ось і настала зима… білосніжна,  казкова, весела, багата на свята, подарунки та дива. А щоб зимові дні були не тільки цікавими, а й корисними на книжковій виставці-інсталяції «Зима, зимонька, зима…» дитяча бібліотека представила книги про зимові свята, колядки, щедрівки, посівалки, вірші, казки, оповідання і також атрибути новорічно-різдвяних свят: ялинку, Діда Мороза, Снігуроньку, сніжинки, ялинкові прикраси ін.. Малюки читали і грались біля книжкової виставки.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 238 * Добавил: kondo11 * Дата: 15.01.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Цікаво про незвичайне :.
 

   Таку назву мала інформаційна хвилинка для користувачів дитячої бібліотеки., яку провела бібліотекар Кузьменко В.Г. 10 січня біля книжкової виставки «Книга – безцінний скарб». Віра Григорівна представила дітям книги про довколишній світ: величезний і розмаїтий. Він не має меж, як і допитливість дитини, яка розпочинає свій шлях по дорозі пізнання. З книг можна дізнатись про таємниці  стародавніх цивілізацій,   незвичайні явища природи та багато іншого.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 218 * Добавил: kondo11 * Дата: 10.01.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст