фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 51 52 53 54 55 ... 81 82 »

.: Андрію, Андрію, дай нам надію. :.
 

     Щоб збагатити знання дітей про народні традиції, відроджувати обряди нашого народу, виховувати любов до народних звичаїв дитяча бібліотека спільно з школою №2 13 грудня відтворили дійство вечорниць з учнями 5Б класу. В українській хаті зібралися хлопчики та дівчата на свято Андрія Первозванного, яке є одним з найулюбленіших народних свят. Дівчата проводять ворожіння на різних ужиткових предметах, співають жартівливих пісень, водять хороводи, а хлопці «їдуть на коцюбі» кусати калиту – це гра «Пан Калитинській та пан Коцюбинський». Віддаючи шану минувшині, беручи все найкраще в наше сьогодення, ми на вечорницях відроджуємо найдорожче, що є в народі – його пісню, мову, звичаї.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 241 * Добавил: kondo11 * Дата: 13.12.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Душа, відкрита навстіж людям… :.
 

Марина Джус – поетеса за покликанням, член обласного літературного об’єднання «Степ», автор 5-ти поетичних збірок.   


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 332 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.12.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Всеукраїнський тиждень права :.
 

     Кожна людина має свої права і обов’язки перед суспільством, у якому тільки й можливий повний розвиток її особистості.
     Правова освіта і виховання формують свідомість молодого покоління і правову культуру, що допоможе підліткам долати перші життєві труднощі, не зійти на шлях правових порушень.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 295 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.12.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Торгівля людьми - сучасний прояв рабства :.
 

    11 грудня бібліотекарями відділу обслуговування проведено семінар на базі районного центру зайнятості на тему: «Торгівля людьми -  сучасний прояв рабства».


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 271 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.12.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Я маю право, значить я зобов’язаний :.
 

     8 грудня, під час Тижня права, дитяча бібліотека провела правову годину з учнями 3-Б класу ЗШ № 2. Бібліотекар Панченко Г.С. познайомила дітей з поняттям «прав» людини, розкрила їх зміст, розповіла, що про свої права вони зможуть знайти інформацію в Конвенції ООН про права дитини.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 231 * Добавил: kondo11 * Дата: 08.12.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Українська армія: історія та сьогодення :.
 

    6 грудня відзначається День Збройних Сил України.
    З нагоди цієї дати працівники Гайворонської центральної бібліотеки  провели інформаційну бесіду на тему: «Українська армія: історія та сьогодення» для учнів Гайворонського професійного аграрного ліцею.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 260 * Добавил: kondo11 * Дата: 06.12.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Головна книга Дж. Свіфта :.
 

    Літературна година під такою назвою проведена в дитячій бібліотеці 5 грудня. В цьому році виповнилось 190 років з дня народження великого англійського письменника-сатирика. Джонатан Свіфт ввійшов в історію світової літератури як  творець книги «Мандри Гуллівера».


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 266 * Добавил: kondo11 * Дата: 05.12.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Традиційні та інноваційні аспекти планування та звітності роботи бібліотек. :.
 

    Під такою назвою в Гайворонській центральній районній бібліотеці проведено семінар-тренінг.
    На захід запрошено місцевого краєзнавця Волошину Катерину Йосипівну. Вона  презентувала свою щойно видану книгу «Витоки села Вільшанки Бершадської», яка стане в пригоді  як бібліотекарям так і читачам.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 249 * Добавил: kondo11 * Дата: 01.12.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Акції «Дорога доброчинності» :.
 

     Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 289 * Добавил: kondo11 * Дата: 01.12.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: СНІД: знати, щоб жити :.
 

      1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом.  Проблема ВІЛ/СНІДу є, на жаль, актуальною та гострою для нашого суспільства. СНІД – одна з найважливіших і трагічних проблем, що виникли перед людством наприкінці XX сторіччя. Працівники центральної районної бібліотеки провели годину застереження «СНІД: знати, щоб жити» для користувачів бібліотеки.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 245 * Добавил: kondo11 * Дата: 01.12.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст