фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 81 82 »

.: Мови рідної скарби :.
 

   Мова – це не тільки засіб спілкування між людьми, а безцінний скарб кожного народу, в ній закодований генофонд нації. Мова – це наша історія і майбутнє, це найцінніша культурна спадщина: пісні, казки, легенди, оповідання, прислів’я, приказки, думи, легенди,   скоромовки, колискові, колядки, щедрівки; це народні звичаї і традиції, які передаються із покоління в покоління, це багатовіковий досвід і самобутність народу.  


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 248 * Добавил: kondo11 * Дата: 21.02.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Час плине, а пам’ять залишається :.
 

      20 лютого ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні – людей, які віддали життя за краще майбутнє для своєї країни. Їх вчинок змінив хід сучасної історії України. 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 214 * Добавил: kondo11 * Дата: 20.02.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Для любої матусі :.
 

     Початок весни асоціюється в нашій уяві із жіночим святом, тому  заздалегідь треба подбати про подарунки для найрідших наших  матусь,  бабусь і сестричок. А те, що зроблено власноруч  є особливо цінним і приємним.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 242 * Добавил: kondo11 * Дата: 20.02.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Герої Небесної сотні :.
 

    В День героїв Небесної сотні, 20 лютого, коли вшановується подвиг учасників Революції Гідності, в дитячій бібліотеці з учнями 7-А класу НВО № 2   був проведений урок пам’яті з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості громадян. Завдяки їм змінено хід історії нашої держави.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 244 * Добавил: kondo11 * Дата: 20.02.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Стрітення Господнє :.
 

   Свято Стрітення Господнього є одним із дванадцяти найбільших церковних свят. А ще в уявленнях українців день Стрітення Господнього сприймався як час зустрічі Зими і Літа.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 238 * Добавил: kondo11 * Дата: 16.02.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Завітала Масляна до нас :.
 

   Масляна -  дуже добре і улюблене всіма свято. Зазвичай воно знаменує закінчення зими і початок теплої весни. Раніше, на Масляну проводилися грандіозні святкування: танці, пісні, хороводи та багато іншого. Зазвичай, всі ми знаємо, що на Масляну потрібно готувати млинці і оладки тому, що вони вважаються символом сонця. А от додавати до них можна все, що завгодно: масло, мед, сметана, варення, сир, овочі.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 230 * Добавил: kondo11 * Дата: 16.02.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав :.
 

   З кожним роком історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували там наші воїни. Тільки з України в Афганістані воювало сто двадцять тисяч чоловік. Чимало мешканців і нашого району також пройшло крізь вогонь тієї десятирічної війни.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 236 * Добавил: kondo11 * Дата: 15.02.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: «Валентинки» для бібліотеки :.
 

      В День святого Валентина, дитяча бібліотека запропонувала всім відвідувачам привітати бібліотеку зі святом. 
     Привітання та побажання усі бажаючі залишали на великій «валентинці». Бажали нових книг, гарних читачів, збільшення кількості комп'ютерної техніки, оснащення сучасними меблями, теплої та затишної атмосфери, а  працівникам традиційно: здоров’я та щастя.  


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 227 * Добавил: kondo11 * Дата: 14.02.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Вічне почуття кохання :.
 

      14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.
      Працівники центральної районної бібліотеки  провели  свято  до Дня закоханих  «Вічне почуття кохання»  з учнями 8-А, 8-Б кл., 9-А, 9-Б кл. Гайворонського НВО №1.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 215 * Добавил: kondo11 * Дата: 14.02.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Цікавий світ навколо тебе :.
 

    Чи знаєте ви щось цікаве про тварин? 12 лютого, подорожуючи разом із бібліотекарем дитячої бібліотеки Загарій Н. А., учні1-4 класів НВО № 1,  що відвідують  групу продовженого дня,   дізнались чимало нових і цікавих фактів про різних тварин, про те, що вони вміють, про середовища, в яких живуть, про їхні потреби, а також про улюблені справи та страви. Цікава розповідь про братів наших хвостатих, дзьобатих, рогатих і лускатих, супроводжувалась мультимедійною презентацією. Неабияк зацікавила малечу поради про те, як потрібно   піклуватися про тварин взимку, щоб не нашкодити і не образити. Діти із захопленням відповідали на запитання вікторини «Відгадай тварину».  


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 244 * Добавил: kondo11 * Дата: 12.02.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст