фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 76 77 78 79 80 81 82 »

.: Зелена планета здоров`я :.
 

«Зелена планета здоров`я», така еколо - валеологічна година проведена дитячою бібліотекою в оздоровчому таборі відпочинку «Чайка». Бібліотекар розповіла, що всі люди на планеті – не тимчасові мешканці, а мудрі господарі. Постійне спілкування з природою необхідне кожному. Призначення рослинного світу – дарувати здоров’я людині. Діти під час цікавих вікторин жартували, дізнавалися багато цікавих фактів та розширили свої знання про користь і застосування лікарських рослин і закріпили вміння пізнавати і вірно називати лікарські трави. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 246 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.07.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Гра «Комп'ютерленд» :.
 

Гра «Комп'ютерленд». Користувачам дитячої бібліотеки розповіли про створення новітніх комп,ютерних технологій. А гра надала дітям можливість продемонструвати знання, уміння, швидко орієнтуватись в нестандартних ситуаціях, перевірити рівень своєї ерудиції, розвивати свою творчість та пограти в розвиваючі ігри. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 295 * Добавил: kondo11 * Дата: 18.07.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Огляд нової літератури :.
 

       12 липня працівники центральної районної бібліотеки провели огляд нової літератури.  На захід було запрошено активних читачів, справжніх книголюбів.
Тут була представлена художня література письменників країн Європи, Америки та України. З українських авторів були обговорені книги С.Талан, Люко Дашвар, А.Кокотюхи, В.Мастєрової. Учасники заходу проявили інтерес до багатьох книг та із задоволенням взяли їх прочитати.

 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 382 * Добавил: kondo11 * Дата: 12.07.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Літо казками мандрує :.
 

 Бібліо – посиденьки: «Літо казками мандрує». Користувачі ДБ переглянули улюблені казки та познайомились з літературними казками народів світу, дізнались про творчість письменників – казкарів, відкрили для себе нових героїв, пізнавали світ за допомогою книги. В такий спосіб змістовно провели своє дозвілля.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 261 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.07.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Родинні розваги – запорука міцної сім’ї :.
 

    До Всеукраїнського Дня родини 8 липня в рамках роботи проекту «Турбота про жінку – впевненість у майбутньому» спільно з районною громадською організацією «Жіноче інформаційне агентство» Гайворонська центральна районна бібліотека провела районний конкурс «Родинні розваги». У конкурсі брали участь 14 родин з Гайворонського району.     Всі родини дуже цікаво представляли свої заняття, які стали для них сімейним дозвіллям та спільним захопленням. Це були неповторні вишиті роботи та ікони, оригінальні в’язані вироби та одяг, ляльки-мотанки, виконані з надзвичайною майстерністю, кулінарні вироби, різнобарвні квіти, котрі милують красою своїх господарів, малюнки та картини, а також виконання пісенних, поетичних та гумористичних творів, серед яких були і авторські. Журі було важко визначити переможців, адже кожен учасник представляв свою родину та захоплення оригінально, з великою любов’ю, повагою та піднесенням. Всі родини були відзначені призами, однак члени журі відзначили дві родини: з с.Долинівки – родина Канських та смт.Завалля – фольклорний аматорський колектив «Любисток». Світ захоплень цих двох родин надзвичайно цікавий та обширний, а також це чудовий приклад великих, щасливих, щирих та талановитих родин, які тримаються завжди разом. Здається, кожен з присутніх після конкурсу наповнився натхненням займатися якимсь з представлених родинами захоплень. 
    Якщо ви хочете, щоб ваша сім’я була єдиним цілим, її потрібно зміцнювати, а сумісне проведення часу відмінно підходить для цієї мети. Не варто економити свій час на сумісних сімейних розвагах. Адже на кону дещо набагато цінніше - це міцна, здорова сім'я, а також щасливі спогади, які назавжди залишаться в пам'яті у Вас і Ваших дітей.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 325 * Добавил: kondo11 * Дата: 08.07.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Його величність - етикет :.
 

Етикет (від французького "etiquette") - це слово, що означає манеру поведінки, тобто правила чемності, ввічливості та толерантності що прийняті в суспільстві.
Норми етикету є "неписаними", тобто мають характер певної своєрідної угоди між людьми, щодо дотримання певних стандартів поведінки. Кожна культурна людина повинна не тільки знати і дотримуватися основних норм етикету, але й розуміти необхідність існування визначених правил і взаємин між людьми. Манери людини є індикатором багатства внутрішнього світу людини, вони відображають моральний та інтелектуальний розвиток.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 277 * Добавил: kondo11 * Дата: 06.07.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Свято Івана Купала :.
 

6.07 фольк мозаїка «Свято Івана Купала» проведена  дитячою бібліотекою в оздоровчому таборі «Чайка». Бібліотекар надала дітям змістовну інформацію про дивовижне прадавнє свято. Як наші пращури його відзначали, про повір’я і таємниці природи , адже напередодні  свята всі трави та квіти мають магічну силу. Свято Івана Купала  давні слов’яни відзначали в ніч літнього сонцестояння – найкоротшу ніч в році. Вони дуже шанували сонце. Його прообразом на землі був вогонь, тому  і здавалося людям, що вогонь  у цю ніч найбільш життєдайний. Ця інформація спонукає дітей до роздумів над минулим нашого народу і сьогоденням. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 267 * Добавил: kondo11 * Дата: 06.07.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Не «спалюй» своє майбутнє :.
 

3 липня працівники центральної районної бібліотеки провели тренінг у дитячому оздоровчому таборі «Чайка» на тему: « Не «спалюй» своє майбутнє». Мова йшла про шкідливість тютюнопаління, його вплив на організм молоді, репродуктивні функції, та безумовні наслідки, до яких призводить ця шкідлива звичка.
Були проведені:  вправи  «Почуй мене!»,  «Правильно, не правильно», «Чи знаєте ви?»;  завдання «Чи не порахувати нам?»,  «Антиреклама».
Діти брали участь у всіх завданнях,  активно дискутували про тютюнопаління, на завершення всі одноголосно дійшли висновку, що паління – найбезглуздіша шкідлива звичка, яка може занапастити здоров’я людини за її ж кошти.

 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 302 * Добавил: kondo11 * Дата: 03.07.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Україна - оберіг нашої державності :.
 

 Дитячою бібліотекою в літньому оздоровчому таборі відпочинку "Чайка"була проведена година спілкування "Україна - оберіг нашої державності". Бібліотекар розповіла присутнім, що найголовнішим і найважливішим законом нашої держави є Конституція України, де зібрані основні правила за якими повинні жити та працювати всі громадяни нашої держави. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 258 * Добавил: kondo11 * Дата: 27.06.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Конституція України – новий відлік часу :.
 

Конституція — найважливіший правовий документ будь-якої держави, вона має особливий юридичний статус.

Конституція України — це Основний Закон України, який закріплює права, свободи і обов'язки громадян України, її суспільно-політичний і державний устрій. Вона має особливий правовий статус — вищу юридичну силу, особливий порядок прийняття, підвищену стабільність та високий рівень захисту з боку держави. Конституція була прийнята Верховною Радою України 28 червня 1996 р. як завершення довгого і важкого конституційного шляху, що почався шість років тому Декларацією про державний суверенітет України (16 липня 1990 р.). Знайшов своє логічне завершення поступ українського народу до утвердження держави суверенної і незалежної, демократичної і правової. Після конституційного оформлення незалежності України держава посіла «серед держав світу осібне і рівне становище». День Конституції України — єдине державне свято, що встановлено власне Конституцією.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 283 * Добавил: kondo11 * Дата: 27.06.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст