фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2016 » Липень » 6 » Його величність - етикет
23:04
Його величність - етикет

Етикет (від французького "etiquette") - це слово, що означає манеру поведінки, тобто правила чемності, ввічливості та толерантності що прийняті в суспільстві.
Норми етикету є "неписаними", тобто мають характер певної своєрідної угоди між людьми, щодо дотримання певних стандартів поведінки. Кожна культурна людина повинна не тільки знати і дотримуватися основних норм етикету, але й розуміти необхідність існування визначених правил і взаємин між людьми. Манери людини є індикатором багатства внутрішнього світу людини, вони відображають моральний та інтелектуальний розвиток.
6 липня працівники центральної районної бібліотеки провели тренінг «Його величність - етикет» з відпочиваючими дітьми у міському оздоровчому таборі «Чайка» із загонами «Сатурн» та «Юпітер». Вікторина «Чарівні вчинки» показала чудові знання дітей деяких правил етикету за часів лицарів. Творче завдання «Дружня порада» учасники тренінгу вирішували усі разом – були розглянуті типові неетичні ситуації, які трапляються в житті. Під час вікторини «Можна-не можна» учасники відповідали на запитання етикетного спілкування та поведінки в суспільстві. Бібліотекарі розповіли про цікаві факти правил етикету в інших країнах світу, натомість діти розповіли про ті, які знають самі.
На завершення діти переглянули короткі відеоролики з правил телефонного етикету, поводження за столом та ТОП-20 загальноприйнятих правил етикету поведінки у суспільстві.
Учасники зробили спільний висновок, що батьки, друзі, оточення та спосіб життя безумовно грають велику роль у формуванні нашої поведінки. Але спілкування є дуже важливим у створенні успіху у всіх сферах нашого життя, налагодженні тісних взаємозв’язків та контактів. Тому вести себе етично чи неетично – особиста справа кожного, але слід пам’ятати, що другого шансу справити перше враження майже ніколи не буває.

 

  
  
  
  

Категорія: Бібліотеки філії | Переглядів: 274 | Додав: kondo11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст