фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 73 74 75 76 77 ... 81 82 »

.: Віртуальна подорож «Моє місто» :.
 

З учнями 3-Б класу ЗШ № 5 відбулась віртуальна подорож «Моє місто».  Бібліотекар дитячої бібліотеки познайомила дітей із історією виникнення  та розвитку рідного міста,  походженням назви,  історичними та пам’ятними місцями,  архітектурними пам’ятками, розвитком залізниці.  Потім проведено вікторину «Рідне місто». Працівники бібліотеки закликали дітей дбати про рідне місто, берегти його довкілля та благоустрій.  


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 259 * Добавил: kondo11 * Дата: 02.11.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Життя дається тільки раз :.
 

      З метою профілактики всіх негативних явищ у студентському середовищі 2.11. працівники центральної районної бібліотеки організували зустріч  студентів І курсу  Гайворонського політехнічного коледжу з районним лікарем-наркологом  поліклінічного відділення КЗ Гайворонської центральної районної лікарні – Мельник Ларисою Олексіївною. 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 327 * Добавил: kondo11 * Дата: 02.11.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: День творчої ініціативи «Я пропоную свій досвід» :.
 

     З метою підвищення фахової майстерності бібліотечних працівників Гайворонського району на базі Бандурівської  бібліотеки-філії №3  проведено День творчої ініціативи  «Я пропоную свій досвід».

     Базу для проведення заходу вибрали не випадково. Завідуюча бібліотекою Маліновська Галина Іванівна   працює в  книгозбірні більше 30 років і має гарний досвід роботи,  вартий запозичення.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 298 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.10.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Безперервна освіта – пріоритет впевненого майбутнього :.
 

 

    Золотава осінь – дивовижна пора року з великим потенціалом. Недарма у наших предків новий рік починався восени. Саме зараз – найвдаліший час, щоб переглянути свої плани, погляди, здобути нові знання.
    Безперервна освіта необхідна для того, щоб наше життя не перетворилося на звичайне шаблонне і стереотипне існування. Сьогодні практично неможливо уявити будь-яку сферу діяльності без інформаційних технологій. Знання азів володіння комп'ютером необхідно не тільки фахівцям, але і громадянам всіх категорій, які бажають користуватися благами прогресу і відчувати комфорт у сучасному значенні цього слова.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 250 * Добавил: kondo11 * Дата: 20.10.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Ти маєш право, значить зобов’язаний :.
 

Правова година: «Ти маєш право, значить зобов’язаний» проведена з учнями 4Б ЗОШ№2. Діти прагнуть до незалежних, самостійних дій. Вони хочуть контролювати те, що з ними і довкола них відбувається. А знати свої права – значить вже наполовину володіти ними. Бібліотекар розповіла дітям про Конвенцію прав дитини, що цей документ створений для того, щоб захистити їх і надати їм якнайкращі умови для розвитку та реалізації прав дитини. Але крім прав у дітей є обов’язки, які вони повинні виконувати. Користувачі на прикладах літературних героїв дізнались хто чиї права  порушив, пограли в гру «Так чи ні», а також відповідали на запитання казкової вікторини. Виховання у дітей правової культури – шлях до побудови правової держави. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 263 * Добавил: kondo11 * Дата: 20.10.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Подумай про майбутнє - обери життя :.
 

       19 жовтня працівники центральної районної бібліотеки організували зустріч учнів 8 та 9 класу ЗОШ І-ІІІ ст. №1 з районним лікарем-наркологом поліклінічного відділення КЗ Гайворонської центральної районної лікарні – Мельник Ларисою Олексіївною.

       Зустріч була проведена з метою профілактики шкідливих звичок, попередження про згубний вплив наркотичних та психотропних речовин, популяризація здорового способу життя.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 396 * Добавил: kondo11 * Дата: 19.10.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Іван Сірко великий лицар великої України :.
 

«Іван Сірко великий лицар великої України» так називалася година спілкування проведена в ЗОШ №2 з 5Б до Дня козацтва. Бібліотекар розповіла про козаччину,  як унікальне явище не лише української  а і світової історії. За час існування Січі жоден кошовий отаман не зажив такої любові й шани серед січового товариства як Іван Сірко. Великий талант полководця, особиста хоробрість, мужність, відвага поєднувалась в ньому з безмежною відданістю народній справі. Користувачі дізнались, яким був отаман у побуті та про суто його людські риси характеру. Він проходить героєм історичних романів, поем, легенд і переказів. Презентувались книги: М. Морозенко «Іван Сірко» та М. А. Шудрі «Січ - мати». 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 221 * Добавил: kondo11 * Дата: 13.10.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Шляхами козацької слави :.
 

      День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. З давніх-давен Богородиця є покровителькою українського козацтва й усіх українських збройних формувань.  Козак в уявленні українця — це звитяжний воїн, що не розлучається з шаблею, захисник Вітчизни, оборонець прав, віри, звичаїв та гідності кожного.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 404 * Добавил: kondo11 * Дата: 13.10.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Рабство за власним бажанням :.
 

        12 жовтня працівники центральної районної бібліотеки організували зустріч учнів 9 та 11 класу ЗОШ І-ІІІ ст. №2 з районним лікарем-наркологом поліклінічного відділення КЗ Гайворонської центральної районної лікарні – Мельник Ларисою Олексіївною.
    На заході мова йшла про епідемію ХХІ століття – згубність впливу спиртних, наркотичних речовин та механізм їх впливу на організм людини, а особливо підлітків. Захід проходив у формі дружньої розмови лікаря та учнів. Старшокласники ставили багато питань, внаслідок чого виникали бесіди-дискусії.  Спілкуючись з лікарем-наркологом, учні доходили істини щодо тютюнопаління,  алкоголізму, наркоманії та наслідків, до яких неминуче призводять ці фактори – ураженням ВІЛ та СНІДу.
    Лікар зазначила, що наркоманія практично не виліковується і не варто заради хвилинного задоволення ризикувати власним здоров’ям


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 273 * Добавил: kondo11 * Дата: 12.10.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Дорога болю і боротьби :.
 

В ЗШ № 2 з учнями 8А класу відбулась літературна відео мандрівка «Дорога  болю  і боротьби ».  Захід присвячений життю і творчості члена Національної спілки письменників України Г. С. Берізці.   Бібліотекар розповіла про життя поетеси, декламувала її вірші. Потім  діти переглянули   відеофільм «Конвалія на граніті», створений режисером Миколою Хомендюком та письменником Василем Бондарем. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 256 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.10.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст