фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2017 » Грудень » 11 » Всеукраїнський тиждень права
10:00
Всеукраїнський тиждень права

     Кожна людина має свої права і обов’язки перед суспільством, у якому тільки й можливий повний розвиток її особистості.
     Правова освіта і виховання формують свідомість молодого покоління і правову культуру, що допоможе підліткам долати перші життєві труднощі, не зійти на шлях правових порушень.
      Працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки провели низку заходів до Всеукраїнського тижня права.
    6 грудня разом з працівниками Гайворонського бюро правової допомоги провели гру-мандрівку «Права у моєму житті» з учнями 9 класу філії №1 Гайворонського НВО №2 «ЗШ Гімназії І-ІІІ ст..». Учасники заходу ознайомилися з основними питаннями законодавства щодо підлітків та молоді, з найбільш поширеними прикладами правопорушень серед молоді. Учні брали активну участь у вікторині «Правові питання», аналізували та розглядали правові ситуації, складали вислови про право та закон. Всі учасники заходу отримали буклети з правової тематики.
    7 грудня відбулась правова година «Під парасолькою закону» для учнів 9 та 10 класів ЗШ №1. Учні брали активну участь в обговоренні різних правових питань, давали змістовні відповіді на питання вікторини-розминки «Дай відповідь», записали права та обов'язки дитини, як записані в Конвенції ООН з прав дитини.
     У рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО» та  Всеукраїнського тижня права, 7 грудня 2017 року, Гайворонське бюро правової допомоги,  Гайворонський районний центр соціальних служб сім’ї, дітей та молоді за підтримки Гайворонської центральної районної бібліотеки організували брейн-ринг «Твої права - твій захист» для учнів 9-х класів загальноосвітніх шкіл Гайворонського району.
    Команди, в ході семи турів гри, показали високий рівень знань з правознавства, чітко формулювали та розмежовували види юридичної відповідальності, розв’язували складні юридичні задачі, вступали в дискусії.Перемогу здобула команда «Правознавці» Гайворонського навчально-виховного об’єднання №1 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».
     8 грудня разом зі своїми партнерами Гайворонським бюро правової допомоги провели тренінг «Я – громадянин правової держави» з учнями  Гайворонського НВО №2 "Загальноосвітня школа-гімназія I-III ступенів".
    Учасники тренінгу ознайомилися з основними положеннями Конвенції ООН про права дитини, проаналізували різноманітні життєві ситуації у відповідності з нормами права. Взяли участь у вправах «Знайомство учасників тренінгу», «Інтелектуальний штурм» та «Юридична консультація» і відчули себе справжніми юристами надаючи консультацію з певного юридичного факту.
     Всі учасники отримали заохочувальні призи та правові буклети.

6 Грудня - Права у моєму житті

   

7 Грудня - брей ринг

   

7 Грудня - Під парасолькою закону

   

8 Грудня - Я - громадянин правовї держави

   

   

 

 

 

Категорія: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека | Переглядів: 291 | Додав: kondo11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст