фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Бібліотеки філії
« 1 2 ... 12 13 14 15 16 »

.: Інформаційна година "Горить,палає знань свіча" :.
 

До Дня знань в дитячий бібліотеці проведена інформаційна година "Горить,палає знань свіча". Це державне свято було проголошено 1 вересня 1984 року Верховною Радою СРСР. Воно збігається з початком нового навчального року. В бібліотеці користувачі ознайомилися з новим надходженням книжок, огляд якої зробила бібліотекар та розповіла їм, як цей день проходить в різних країнах світу.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 260 * Добавил: kondo11 * Дата: 01.09.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: « До невмирущих джерел творчості Івана Франка» :.
 

Фракові читання « До невмирущих джерел творчості Івана Франка» проведена в дитячій бібліотеці до 160 – річчя славного сина, невтомного борця за справедливість, письменника світового значення Івана Франка. Користувачі бібліотеки читали казки про тварин із збірки «Коли ще звірі говорили» та оповідання автобіографічного характеру «Малий Мирон», «Грицева шкільна наука» та інші, ці твори Франка вчать дітей чесності, справедливості, чуйності.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 244 * Добавил: kondo11 * Дата: 27.08.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: "Україна - нація єдина" :.
 

22 серпня, напередодні головного державного свята дня Незалежності України, до оздоровчого табору "Чайка" завітали працівники дитячої бібліотеки з інформаційною годиною "Україна - нація єдина". Бібліотекарі, на початку заходу, зробили короткий екскурс в минуле країни, розповіли про історію виникнення державного прапора. Потім юні українці взяли участь в конкурсі "Ми козачата", де змагались в раундах "Мова рідна, слово рідне" "Хто як робить так і їсть", "Піснями дзвенить Україна", "Пантоміма", "Сильний духом". Команда-переможець отримала солодощі та фрукти. Також діти написали святкові листівки, з нагоди Дня Незалежності України, воїнам Збройних Сил України, які сьогодні боронять нашу державу. В своїх привітаннях діти дякували бійцям за мирне небо і бажали скорого повернення додому із перемогою. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 287 * Добавил: kondo11 * Дата: 22.08.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Скільки народів стільки мудрості :.
 

Літературні жмурки: «Скільки народів стільки мудрості», проведена дитячою бібліотекою в оздоровчому таборі відпочинку «Чайка». Діти згадували казкових героїв народів світу, бібліотекар познайомила дітей з прислів’ями та приказками різних народів. Хлопчиків та дівчаток чекало багато несподіванок: вікторини, веселі конкурси та ігри. Так корисно і весело провели час відпочиваючі. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 269 * Добавил: kondo11 * Дата: 04.08.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Зелена планета здоров`я :.
 

«Зелена планета здоров`я», така еколо - валеологічна година проведена дитячою бібліотекою в оздоровчому таборі відпочинку «Чайка». Бібліотекар розповіла, що всі люди на планеті – не тимчасові мешканці, а мудрі господарі. Постійне спілкування з природою необхідне кожному. Призначення рослинного світу – дарувати здоров’я людині. Діти під час цікавих вікторин жартували, дізнавалися багато цікавих фактів та розширили свої знання про користь і застосування лікарських рослин і закріпили вміння пізнавати і вірно називати лікарські трави. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 243 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.07.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Гра «Комп'ютерленд» :.
 

Гра «Комп'ютерленд». Користувачам дитячої бібліотеки розповіли про створення новітніх комп,ютерних технологій. А гра надала дітям можливість продемонструвати знання, уміння, швидко орієнтуватись в нестандартних ситуаціях, перевірити рівень своєї ерудиції, розвивати свою творчість та пограти в розвиваючі ігри. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 292 * Добавил: kondo11 * Дата: 18.07.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Літо казками мандрує :.
 

 Бібліо – посиденьки: «Літо казками мандрує». Користувачі ДБ переглянули улюблені казки та познайомились з літературними казками народів світу, дізнались про творчість письменників – казкарів, відкрили для себе нових героїв, пізнавали світ за допомогою книги. В такий спосіб змістовно провели своє дозвілля.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 258 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.07.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Його величність - етикет :.
 

Етикет (від французького "etiquette") - це слово, що означає манеру поведінки, тобто правила чемності, ввічливості та толерантності що прийняті в суспільстві.
Норми етикету є "неписаними", тобто мають характер певної своєрідної угоди між людьми, щодо дотримання певних стандартів поведінки. Кожна культурна людина повинна не тільки знати і дотримуватися основних норм етикету, але й розуміти необхідність існування визначених правил і взаємин між людьми. Манери людини є індикатором багатства внутрішнього світу людини, вони відображають моральний та інтелектуальний розвиток.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 276 * Добавил: kondo11 * Дата: 06.07.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Свято Івана Купала :.
 

6.07 фольк мозаїка «Свято Івана Купала» проведена  дитячою бібліотекою в оздоровчому таборі «Чайка». Бібліотекар надала дітям змістовну інформацію про дивовижне прадавнє свято. Як наші пращури його відзначали, про повір’я і таємниці природи , адже напередодні  свята всі трави та квіти мають магічну силу. Свято Івана Купала  давні слов’яни відзначали в ніч літнього сонцестояння – найкоротшу ніч в році. Вони дуже шанували сонце. Його прообразом на землі був вогонь, тому  і здавалося людям, що вогонь  у цю ніч найбільш життєдайний. Ця інформація спонукає дітей до роздумів над минулим нашого народу і сьогоденням. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 265 * Добавил: kondo11 * Дата: 06.07.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Не «спалюй» своє майбутнє :.
 

3 липня працівники центральної районної бібліотеки провели тренінг у дитячому оздоровчому таборі «Чайка» на тему: « Не «спалюй» своє майбутнє». Мова йшла про шкідливість тютюнопаління, його вплив на організм молоді, репродуктивні функції, та безумовні наслідки, до яких призводить ця шкідлива звичка.
Були проведені:  вправи  «Почуй мене!»,  «Правильно, не правильно», «Чи знаєте ви?»;  завдання «Чи не порахувати нам?»,  «Антиреклама».
Діти брали участь у всіх завданнях,  активно дискутували про тютюнопаління, на завершення всі одноголосно дійшли висновку, що паління – найбезглуздіша шкідлива звичка, яка може занапастити здоров’я людини за її ж кошти.

 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 301 * Добавил: kondo11 * Дата: 03.07.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст