фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека
« 1 2 ... 56 57 58 59 60 ... 64 65 »

.: Нові часи народжують нових героїв :.
 

    20 лютого по всій Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 251 * Добавил: kondo11 * Дата: 20.02.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Трагедія і подвиг Афганської війни :.
 

      15 лютого в День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав, працівники центральної районної бібліотеки провели годину пам’яті на тему: «Трагедія і подвиг Афганської війни» з учнями професійного аграрного ліцею.
       Воїнів-інтернаціоналістів у нашій країні є чимало, а найбільше тих хто воював в Афганістані.
      Під час заходу були висвітлені події Афганської війни, представлена книжкова виставка, згадано імена героїв – наших земляків, які віддали своє життя та ті, що залишилися живими і своїм подвигом надихають сучасну молодь.

 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 274 * Добавил: kondo11 * Дата: 15.02.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: На крилах кохання :.
 

    14 лютого у багатьох країнах святкують день Святого Валентина і Україна не є винятком. Увійшовши до української культури відносно нещодавно День Святого Валентина вже набув досить великої популярності, особливо серед молоді, і святкується більшістю жителів України.
    Хоча сьогодні сенс і розуміння свята значно розширилися, і від свята любові між чоловіком і жінкою перетворився на свято люблячих і улюблених сердець, адже цього дня прийнято вітати не лише свою «половинку», але і рідних і близьких.

 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 257 * Добавил: kondo11 * Дата: 14.02.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Найромантичніші літературні пари :.
 

   Дружба, кохання, любов – одвічні теми поезії, музики, сенс повноцінного людського життя, тому 14 лютого День Святого Валентина поступово трансформувався у всьому світі у День закоханих. Мабуть, це чудово, що до черги жіночо-чоловічих свят приєдналося ще одне – прекрасне свято з надзвичайно сумною і романтичною історією.
   13 лютого в центральній районній бібліотеці працівники провели квест-виставку на тему: «Найромантичніші літературні пари» з студентською молоддю. Учасникам заходу мали можливість ознайомитися з книгами відомих українських та зарубіжних авторів, які присвятили свої поеми, романи та твори одвічній темі кохання. Присутні мали нагоду пригадати головних героїв книг та на листівках з’єднати правильно літературні пари. В кінці заходу всі отримали листівки «Валентинки».


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 279 * Добавил: kondo11 * Дата: 10.02.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Майбутнє варто планувати :.
 

     8 лютого в інформаційно-ресурсному центрі центральної районної бібліотеки пройшла інформаційна година з  молоддю на тему: «Майбутнє варто планувати» в рамках       Програми «Турбота про жінку – впевненість у майбутньому».
В ході заходу бібліотекар Лариса Томашевська розповіла, як додержуватися здорового способу життя, провела вікторину «11 правил до здоров’я».
    Була надана інформація, яка допоможе молоді прийняти життєво важливі рішення щодо власного здоров’я та здоров’я тих, кого вони люблять. Всі учасники отримали цікаві та корисні інформаційні матеріали: буклети, брошурки та ознайомились з  офіційним сайтом «Майбутнє варто планувати».


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 258 * Добавил: kondo11 * Дата: 08.02.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Під парасолькою закону :.
 

   Людина, її життя і гідність, права та свободи – найвища цінність кожної держави. Усі люди рівні у своїх правах. При цьому права та свободи людини є непорушними.
Права людини починаються з прав дитини. Міжнародною спільнотою було прийнято цілий ряд важливих актів, що дали початок міжнародному руху за права дитини. Центральне місце займає Конвенція ООН про права дитини. Про це йшла мова в інформаційному повідомленні бібліотекарів.

 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 269 * Добавил: kondo11 * Дата: 08.02.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Разом до здоров'я :.
 

      «Бережіть здоров'я» - цю фразу кожен з нас чув не раз. Ми погоджуємося, але часом нічого не робимо. По справжньому сучасний еталон краси – здорова людина, яка обирає здоровий спосіб життя.
       2 лютого працівники центральної районної бібліотеки  провели виставку-запитання на тему: «Разом до здоров'я» з учнями професійно-аграрного ліцею. Для присутніх на заході було проведено огляд книжкової виставки, на якій були представлені книги та статті з журналів про здоровий спосіб життя. Також учні  з задоволенням  відповідали на питання вікторин: «Обирай здоровий спосіб життя» та «Вітамінний коктель».


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 239 * Добавил: kondo11 * Дата: 02.02.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Поетичні скарби Євгена Маланюка :.
 

 

    В історії української літератури ХХ ст. Євгенові Филимоновичу Маланюку належить одне із найпомітніших місць. Талановитий поет і літературознавець, культуролог й палкий патріот України, таким постає він перед читачами.  Його поетична творчість перебуває на вершинах розвитку української лірики, адже засвоївши вітчизняні й світові традиції, він створив неповторний художній світ ідей та образів, на новий рівень підніс українську поетичну культуру, ставши «імператором залізних строф».


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 270 * Добавил: kondo11 * Дата: 30.01.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Крути – символ українського патріотизму :.
 

   29 січня  Україна відзначає сумну дату, яка назавжди увійшла в українську історію як день пам’яті Героїв Крут. Не буде перебільшенням сказати, що  бій під Крутами, а також значення, яке він мав у боротьбі за незалежність України, посідає одне із значимих місць у новітній історії Української держави.
  


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 228 * Добавил: kondo11 * Дата: 27.01.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: З комп’ютером на «ти»! :.
 

 

   Бібліотека – це місце, де навчаються все життя. Саме бібліотеки покликані створювати умови для прагнення користувачів до самоосвіти та розвитку. Сьогодні практично неможливо уявити будь-яку сферу діяльності без інформаційних технологій. 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 254 * Добавил: kondo11 * Дата: 24.01.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст