фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2018 » Листопад » 23 » Учителю, вклоняємось доземно перед великим іменем твоїм
16:43
Учителю, вклоняємось доземно перед великим іменем твоїм

       23 листопада в читальній залі Гайворонської центральної районної бібліотеки відбувся святковий вечір з нагоди  50-річчя педагогічної діяльності кандидата педагогічних наук, методиста, викладача вищої категорії, відмінника народної освіти України, ветерана праці Людмили Володимирівни Делінгевич.
      До цієї визначної дати Людмили Володимирівна вирішила зробити славний подарунок колективу закладу: викладачам, студентам, випускникам, видавши книгу «Спогадів чисті сліди». Перша книга «Виховання – це мистецтво» (2003р.), друга книги «Педагогічні засади мистецтва виховання» (2010р.)
       «Спогадів чисті сліди» - це спогади про тих, хто стояв біля джерел створення та розвитку цього навчального закладу, трудився на педагогічній ниві впродовж десятиріч, про випускників, які нині прославляють його у  професії, книга містить багато архівних фото.
       Привітати Людмилу Володимирівну завітали колеги, які багато років пропрацювали з нею пліч опліч, друзі, знайомі, діти та онуки.
      Вікторія Вакуленко і Володимир Лашкул заспівали пісню «Спогадів чисті сліди» на слова Людмили Делінгевич та музику Олександра Костюка. На заході також прозвучали улюблені музичні композиції Людмили Володимирівни у виконанні Тетяни  Панасюк та дуету «Два крила» Наталії Загуруйко і Віктора Трижичинського.
       До уваги присутніх були представлені невеличкі відео презентації: «Віддав себе служінню людям» - екскурс в історію створення розвитку Гайворонського машинобудівного технікуму  та про трудову діяльність тодішнього директора технікуму Володимира Олексійовича Делінгевича, чоловіка Людмили Володимирівни, який мав високий авторитет серед колег та студентів, бо вклав душу, серце в розвиток навчального закладу, «Сім’я – це маленький світ створений коханням» - про родину Делінгевичів та виховну роботу Людмили Володимирівни в коледжі.

   
   
   
 

Категорія: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека | Переглядів: 214 | Додав: kondo11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст