фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2019 » Грудень » 11 » Свої права ти добре знай, їх шануй та поважай
16:12
Свої права ти добре знай, їх шануй та поважай

     Людина від народження наділена правами, а з часом у процесі життя, після досягнення встановленого законом віку, набуває здатності мати обов’язки і нести відповідальність за свої дії.

       Права і обов’язки, свобода і відповідальність – тільки в комплексі ці поняття роблять людину людиною, яка живе в суспільстві.

Студенти не повинні бути осторонь, оскільки молодь – це та сила, яка в змозі здійснити перетворення на краще і забезпечити більш справедливе майбутнє держави.

      11 грудня в читальній залі Гайворонської центральної районної бібліотеки до тижня права відбувся правовий брейн-ринг «Свої права ти добре знай, їх шануй та поважай», який провели бібліотекарі відділу обслуговування ЦРБ Пасічник А.В. та Томашевська Л.О. спільно з начальником відділу безоплатної правової допомоги в Гайворонському районі Максимом Гайдеєм для студентів груп Р-171 та гр. Р-172 Гайворонського політехнічного коледжу.

Учасники брейн-рингу були поділені на дві команди: «Академіки» і «Феміда», які змагалися між собою хто стане кращим знавцем права.

      Під час заходу з командами було розіграно тури: «Шифрувальник» - розшифрувати зашифроване слово для визначення, в якій послідовності команди будуть стартувати, «Правознавча бліц-розминка» - показала, як учасники орієнтуються в правовому просторі. «Юридичний марафон» та «Інтелектуальний штурм» - допоміг командам заробити додаткові бали, відповідаючи на питання з правової тематики. Конкурс «Розминка» в якому питання ставляться таким чином, що на них можна відповісти: «вірю» або «не вірю», «Чорний ящик» - кожній команді зачитувались переліки визначень про те, що лежить в «чорному ящику» (Прапор і Конституція України), «Права та обов’язки», «Консультація. Ситуація». За кожну правильну відповідь командам нараховувався один бал.

       За підсумками правового брейн-рингу команда «Феміда» була визнана кращою та  нагороджена грамотою за перемогу, а команда «Академіки» - подякою за участь у грі.

 

 

 

 

 

 

Категорія: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека | Переглядів: 219 | Додав: kondo11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст