фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2018 » Липень » 3 » Родина, як зірка єдина
16:21
Родина, як зірка єдина

       Тільки родина — опора в житті кожної людини. І те, якою буде погода в домі, яким теплим та ясним буде родинне вогнище, залежить і від батьків, і від дітей. За допомогою сили любові, злагоди, взаємоповаги, розуміння, спільних інтересів та цікавого, корисного проведення дозвілля родинне вогнище постійно палатиме і зігріватиме теплом, благополуччям та гарною погодою в кожному домі.
      В Гайворонській централізованій бібліотечній системі стало традицією проводити щорічне свято до Дня родини «Родина, як зірка єдина». Сім’я, родина - це велика сила. Тільки вона є надійним і незрадливим захистом від усяких життєвих негараздів.
     Всі бібліотеки Гайворонської централізованої бібліотечної системи прийняли активну участь у святі. Кожна бібліотека представила найактивніші родини, були і такі, які приймали участь вперше. Всі сім’ї є активними відвідувачами усіх бібліотечних масових заходів, які завжди заряджають своєю енергією, родинним теплом та посмішками.
     Розпочалося свято з прекрасного та духовного виступу постійного, активного відвідувача Хащуватської бібліотеки-філії №23 Настоятеля  Хащуватського Храму Миколи Чудотворця Протоієрея отця Олександра, який виконав на трубі композицію Шуберта. На святі кожна сім’я поділилась своїм захопленням, показала свої ексклюзивні шедеври ужиткового, сценічно-акторського мистецтва,  талантами поетичного слова, мелодійною піснею  і яскравим та корисним  проведенням свого дозвілля.
      Родини міста Гайворона та Гайворонського району продемонстрували той життєдайний осередок, що плекає цвіт нації — дітей, аби кожен батько, кожна мати мали можливість повторити себе у своїх нащадках, передати свої традиції з покоління в покоління. Для того, щоб сім’я була єдиним цілим, її потрібно зміцнювати і сумісне проведення часу відмінно підходить для цього.
     По завершенню свята всі родини отримали подарункові набори,  спонсорами яких стали відділ культури, туризму та культурної спадщини Гайворонської райдержадміністрації, працівники Гайворонської ЦБС, громадська організація «Жіноче інформаційне агентство».
     Дружня та родинна атмосфера, яка панувала на родинному святі нікого не залишила байдужим і показала гарний приклад, як родина може залишатися одним цілим в спільному, корисному для всієї родини дозвіллі.

   
   

 

 

Категорія: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека | Переглядів: 230 | Додав: kondo11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст