фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2016 » Листопад » 3 » Любить, живе, страждає у віршах душа жіноча
16:44
Любить, живе, страждає у віршах душа жіноча

 

     Осінь. Різнобарвна, розмаїта, пишна, золота й сонячна, а іноді сумна, дощова, холодна.  І все таки не має кращої пори року такої багатої та щедрої на  урожай і дари природи.  Вона увібрала в себе всі кольорові барви осінніх квітів, які надихають на створення  прекрасного, поетичного  та казкового.

    3 жовтня в читальному залі центральної районної бібліотеки відбувся поетичний вечір талановитої землячки та поетеси, члена  обласної  спілки письменників України, члена обласного літературного об’єднання «Степ», члена районного літературного об’єднання «Джерело», автора поетичної  збірки: «І слів буденних не збагненні чари», поетичної  збірки «Я бігла за журавликом», дитячої книжки  «Віршики по Чака» - Марини Дмитрівни Джус «Любить, живе, страждає у віршах душа жіноча» та презентація дитячої книжечки «Віршики цікаві про дитячі справи». Поезія із  збірки відкриває маленькому читачеві захоплюючий світ природи, знайомить з цікавими персонажами. Малюнки, які прикрасили сторінки книжечки та розкрили їх зміст, намалювала Вікторія Михайлівна Рейниш -  директор Гайворонської ЦБС.

     Поетичний вечір розпочався ліричним віршем «Зітерти із віршів пилюку» з неопублікованих віршів поетеси. Присутні переглянули електронну презентацію про сторінки з життя Марини Джус.

     Привітати Марину Дмитрівну прийшов міський голова Роман Тарасович Волуйко, який є одним із спонсорів цієї чудової книжечки для нашої юної малечі.  З привітаннями в гості до поетеси завітали працівники культури на чолі з начальником відділу культури, туризму та культурної спадщини Іриною Юріївною Паршогубою.

     Найближчі друзі та шанувальники таланту Марини Дмитрівни дует «Два крила» у складі Наталії Загоруйко та Віктора Трижичинського дарували присутнім протягом поетичного вечора свої музичні композиції.

      Розділити приємні хвилини спілкування в гості до Марини Джус завітали викладачі, вихователі, бібліотекарі, близькі друзі та любителі поезії.

      Творчість сучасних поетів, письменників рідного краю безцінна. Кожен написаний вірш поетеси, пронизує одне почуття  - любов: до своєї родини, близьких та знайомих, до рідного краю. Вірші Марини Джус покладені на музику місцевих композиторів. Вікторія Вакуленко - заслужений працівник культури написала музику на вірші «Таке наснилось» та «Доброго ранку Україно», які прозвучали у її виконанні.

    Справжнім подарунком для Марини Джус стала нова поетична збірка на її вірші, які ще не були опубліковані «Любить, живе, страждає у віршах душа жіноча» видана Гайворонською ЦРБ спільно з відділом культури, туризму та культурної спадщини. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека | Переглядів: 315 | Додав: kondo11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст