фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2017 » Червень » 8 » Літо з бібліотекою
14:26
Літо з бібліотекою

    Літо — відмінний час поповнити сили, зарядитися енергією, відпочити, пізнати щось нове, цікаве і поринути у світ пригод, подорожей та творчих ідей.       
    Бібліотекарі центральної районної бібліотеки провели бібліошоу «Літо з бібліотекою» з дітьми,  котрі відпочивають у пришкільному таборі ЗОШ І-ІІІ ст. №2 м. Гайворона.
     Учасники заходу були поділені на 2 команди – «Фантазери» та «Розбишаки». Діти брали участь у конкурсі «Гра літер» в якому проявляли кмітливість та швидкість мислення. Конкурс «Зірки в дитинстві та сьогоденні» показав інтуїцію та знання дітей про сучасних відомих людей – акторів, телеведучих, співаків, спортсменів та письменників. У конкурсі «Тінь, я тебе знаю?» учасники впізнавали героїв фільмів, мультфільмів, літературних героїв, всесвітньо відомих пам’яток та символів по тіні, зображеній на екрані.
     Діти брали участь у літературно-пізнавальній вікторині «Відомі автори та персонажі книг», де на задані питання демонстрували свої знання прочитаних книг, героїв книг, вислови українських та зарубіжних письменників. Наступний конкурс «Хто, я?», дітям дуже сподобався своєю допитливістю та перевтіленням у відомого персонажа з мультфільму або відомого кіногероя. Вікторина «Юні інформатики» показала знання з комп’ютерної грамотності та обізнаності в Всесвітній мережі Інтернет.  Конкурс «Відгадай мелодію та покажи її» дав можливість дітям показати свої акторські вміння, пантомімні рухи та комедійність. У конкурсі «Сім чудес Гайворонщини» учасники складали пазли одного із чудес свого рідного краю, які ми в повній мірі можемо назвати чудом нашого краю. На завершення учасники переглянули відео-ролики з семи чудес України, Кіровоградщини та Гайворонщини.
    За підсумками бібліошоу «Літо з бібліотекою», яке оцінювалося кількістю набраних смайликів, з відривом всього в два смайлика перемогла команда «Розбишаки». Обидві команди отримали заохочувальні призи та подяку за участь і погодились, що перемогла дружба.
     Діти отримали масу позитиву, чудово розважились, поспілкувались та з користю і з задоволенням провели своє дозвілля в бібліотеці.

  
  
  
  
  
  
  
 

Категорія: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека | Переглядів: 262 | Додав: kondo11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст