фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2019 » Липень » 12 » Родинні розваги
17:27
Родинні розваги

       Немає теплішого вогнища за родинне.
       Батьки, діти, онуки — найрідніші між собою люди, з'єднані в сім'ю Божою волею і любов’ю.
       Родина, сім'я — це велика сила. Тільки вона є надійним і незрадливим захистом від усяких життєвих негараздів.
       Дружні, спокійні, врівноважені стосунки між батьками і дітьми — це запорука щасливого суспільства.
      За допомогою сили любові, злагоди, взаємоповаги, розуміння, спільних інтересів та цікавого, корисного проведення дозвілля родинне вогнище постійно палатиме і зігріватиме теплом, благополуччям та гарною погодою в кожному домі.
      В Гайворонській централізованій бібліотечній системі стало традицією проводити щорічне свято до Дня родини «Родинні розваги».
     Всі бібліотеки Гайворонської централізованої бібліотечної системи прийняли активну участь у святі. Кожна бібліотека представила найактивніші родини, були і такі, які приймали участь вперше. Всі сім’ї є активними відвідувачами бібліотечних масових заходів, які завжди заряджають своєю енергією, родинним теплом та посмішками.
     Родини нашого міста та району продемонстрували той життєдайний осередок, що плекає цвіт нації — дітей, аби кожен батько, кожна мати мали можливість повторити себе у своїх нащадках, передати свої традиції з покоління в покоління. Для того, щоб сім’я була єдиним цілим, її потрібно зміцнювати і сумісне проведення часу відмінно підходить для цього.
       Родинне свято вже вкотре доповнив  прекрасним та духовним виступом постійний, активний відвідувач Хащуватської бібліотеки-філії №23 Настоятель  Хащуватського Храму Миколи Чудотворця Протоієрей отець Олександр, який продекламував власний вірш «О, віра чиста і святая» та виконав на трубі ліричну музичну композицію.
      На святі кожна сім’я поділилась своїм захопленням, показала свої ексклюзивні шедеври ужиткового, сценічно-акторського мистецтва,  талантами поетичного слова, мелодійною піснею  і яскравим та корисним  проведенням свого дозвілля. Також було презентовано збірку віршів Протоієрея Олександра «Живильна сила слова» та збірку проповідей, і поетичну збірочку «Країна літа» Влади Іванової з с. Хащувате. Видання книг здійснила Гайворонська центральна районна бібліотека, які подарувала авторам на згадку.
     По завершенню свята всі родини отримали подарункові набори,  спонсорами яких стали відділ культури, туризму та культурної спадщини Гайворонської райдержадміністрації, працівники Гайворонської ЦБС, громадська організація «Жіноче інформаційне агентство».
     Дружня та родинна атмосфера, яка панувала на родинному святі, нікого не залишила байдужим і показала гарний приклад, як родина може залишатися одним цілим в спільному, корисному для всієї родини дозвіллі.

   
   
         

Категорія: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека | Переглядів: 224 | Додав: kondo11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст