фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2016 » Червень » 5 » Еврика
14:56
Еврика

     Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Діти – це наше майбутнє, тому завдання дорослих – щоб вони взяли з дитинства в доросле життя все найкорисніше, найнеобхідніше, найкраще та найсвітліше.
     Бібліотекарі центральної районної бібліотеки провели інтелект-шоу «Еврика» з дітьми, котрі відпочивають у пришкільному таборі ЗОШ І-ІІІ ст. №2 м.Гайворон 7,8,9 та 10 класів.
    Діти були поділені на 2 команди – «Розбишаки» та «Перчинки». У конкурсі «Гра літер» учасники проявляли швидкість мислення та кмітливість. Конкурс «Зірки в дитинстві» показав інтуїцію та знання дітей сучасних відомих людей – акторів, співаків, спортсменів та письменників. У конкурсі «Бачу. Розумію. Знаю» команди демонстрували зорове сприйняття різних предметів та логіку мислення. У конкурсі «Тінь, я тебе знаю» учасники впізнавали героїв фільмів, мультфільмів, літературних героїв, всесвітньо відомих пам’яток та символів по тіні, зображеній на екрані. У літературній вікторині діти демонстрували свої знання з героями книг, поезією, українськими та зарубіжними письменниками. Конкурс «Покажи пісню» дітям дуже сподобався. Прослухавши пісню в навушниках, діти за допомогою пантоміми показували її своїй команді так, щоб вони відгадали виконавця і назву пісні. У конкурсі «Сім чудес» учасники складали по два пазли з чудес світу, та неповторними,  визначними місцями Кіровоградщини та Гайворонщини, які ми в повній мірі можемо назвати чудом нашого краю. На завершення учасники переглянули відео з семи чудес світу, України, Кіровоградщини та Гайворонщини.
     З відривом всього в один бал перемогла команда «Перчинок», хоча всі погодились, що перемогла дружба. Інтелект-шоу сподобалось учасникам, кожен учасник проявив свої знання, здібності, логіку, кмітливість та акторські навики.

 

    
    
    
    
    

    
    

    
    

    
    
    
    

    
 

Категорія: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека | Переглядів: 339 | Додав: kondo11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст