фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека
« 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 64 65 »

.: Юридичний компас молоді :.
 

   27 вересня працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки провели тренінг на тему: «Юридичний компас молоді» з  учнями 9 класу філії №1 Гайворонського НВО №2  «ЗШ гімназії І-ІІІ ст.».
   Права людини починаються з прав дитини. Світовою спільнотою було прийнято цілий ряд важливих документів, що дали початок міжнародному руху за права дитини. Центральне місце займає  Конвенція ООН про права дитини. Саме, про це йшла розповідь в інформаційному повідомленні бібліотекаря Валентини Ткачук.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 381 * Добавил: kondo11 * Дата: 27.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Подвигу жити вічно :.
 

     20 вересня до Дня партизанської слави працівники центральної районної бібліотеки оформили виставку-реквієм «Подвигу жити вічно» для користувачів бібліотеки.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 244 * Добавил: kondo11 * Дата: 20.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Книжкові новинки :.
 

   Книга супроводжує людину протягом усього життя з самого дитинства. Перші книги, які мати читає своїм дітям в дитинстві запам’ятовуються на все життя. Стаючи дорослішими ми не забуваємо про книги, які нас навчали, були вірними порадниками та відкривали нам невідоме. Своїй грамотності, освіченості ми зобов'язані книзі. Вона вчить нас бути чесними, працьовитими, любити свій край, зберігати та примножувати історію, поважати людей та переносити нас в інші країни та епохи.
 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 277 * Добавил: kondo11 * Дата: 14.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Метри українського кіно :.
 

       Щороку в другу суботу вересня святкують День українського кіно.
       11 вересня працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки провели інформаційну годину «Метри українського кіно» для учнів Гайворонського професійного аграрного ліцею.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 257 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: «Світ знань відкриває книга» :.
 

    1 вересня - це свято зустрічей  після довгого літа. Цей день дуже значущий для дітей і їхніх батьків. Сучасні діти мають чудову нагоду отримати знання незалежно від статі і соціального стану родини.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 260 * Добавил: kondo11 * Дата: 04.09.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Моя країна – це незалежна Україна :.
 

    24 серпня ми святкуємо День незалежності України. Цей день – свято всіх українців, патріотів України, це день для тих, кому не байдужа доля власна та своєї держави.
    Незалежність для України  - не просто слово. За ним вельми складна вікова історія нашого народу – від сивої давнини до сьогодення. 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 251 * Добавил: kondo11 * Дата: 25.08.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Символи незалежності і волі :.
 

     22 серпня до Дня Державного Прапора України працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки оформили інформаційно-ілюстративну викладку на тему: «Символи незалежності і волі» для користувачів бібліотеки.        
     Присутні ознайомилися з ТОП-10 фактів про прапор України, символами, які цінує український народ та переглянули відеоролик «Історія Державного Прапору України».


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 309 * Добавил: kondo11 * Дата: 22.08.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Таланти слова рідного краю :.
 


        Гайворонська земля славиться талановитими людьми. Серед них є велика плеяда майстрів літературного жанру.  В своїй творчості вони відображають життя і казкову природу рідного краю, мальовничого Південного Бугу, спогади дитинства, любов до матері-батька, до своїх земляків.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 282 * Добавил: kondo11 * Дата: 08.08.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Нелегальна міграція: міфи та реальність :.
 

    На сьогодні трудова міграція - глобальне явище, яке має і позитивні, і негативні наслідки, залежно від того, наскільки процес міграції є узаконеним. 31 липня 2017 року працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки провели інформаційну годину «Нелегальна міграція: міфи та реальність» з групою безробітних, які стоять на обліку в Гайворонському центрі зайнятості. Слухачів було ознайомлено з причинами, які спонукають людей виїхати за кордон, як і де оформити робочу візу, з основними документами, які потрібно мати для виїзду за кордон та законодавчою базою. Був проведений огляд науково-популурної, правової та художньої літератури по темі заходу.

 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 270 * Добавил: kondo11 * Дата: 31.07.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: «Хрещення Русі – початок історичного шляху народу» :.
 

      День Хрещення Київської Русі – державна пам’ятна дата в Україні, яку відзначають щорічно 28 липня в день пам’яті святого, рівноапостольного князя Володимира.
     З нагоди цієї видатної події в Гайворонській центральній бібліотеці організовано книжкову виставку-екскурс на тему «Хрещення Русі – початок історичного шляху народу».
     До уваги користувачів були представлені наукові, науково-популярні та художні видання з історії християнства, культури та про видатні постаті України того часу.  Користувачі бібліотеки мали змогу познайомитись з книгами  даної тематики.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 233 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.07.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст