фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Бібліотеки філії
« 1 2 ... 11 12 13 14 15 16 »

.: Рідну мову будеш знати, берегти і поважати :.
 

В ЗШ № 1 з учнями 4- Б класу проведено інтерактивний урок права «Твої права, дитино». За допомогою рольових ігор  та вправ діти познайомились з  Конвенцією ООН про права дітей та   основними правами дітей, які вона гарантує. Відповідаючи на питання казкової вікторини «Лампа Аладіна», діти визначали які ж права порушені в тій чи іншій ситуації.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 268 * Добавил: kondo11 * Дата: 07.11.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Екскурсія Гайворонською залізницею :.
 

Дитяча бібліотека спільно із районним краєзнавчим музеєм організували екскурсію по місту для дітей 6-А та 6-Б класів ЗШ № 1. Гайворонська залізниця – це   музей під відкритим небом. Екскурсанти відвідали Гайворонську вузькоколійку, дистанцію шляху, локомотивне депо,  познайомились із раритетними   експонатами залізниці, катались на паровозі.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 240 * Добавил: kondo11 * Дата: 03.11.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Віртуальна подорож «Моє місто» :.
 

З учнями 3-Б класу ЗШ № 5 відбулась віртуальна подорож «Моє місто».  Бібліотекар дитячої бібліотеки познайомила дітей із історією виникнення  та розвитку рідного міста,  походженням назви,  історичними та пам’ятними місцями,  архітектурними пам’ятками, розвитком залізниці.  Потім проведено вікторину «Рідне місто». Працівники бібліотеки закликали дітей дбати про рідне місто, берегти його довкілля та благоустрій.  


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 256 * Добавил: kondo11 * Дата: 02.11.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Ти маєш право, значить зобов’язаний :.
 

Правова година: «Ти маєш право, значить зобов’язаний» проведена з учнями 4Б ЗОШ№2. Діти прагнуть до незалежних, самостійних дій. Вони хочуть контролювати те, що з ними і довкола них відбувається. А знати свої права – значить вже наполовину володіти ними. Бібліотекар розповіла дітям про Конвенцію прав дитини, що цей документ створений для того, щоб захистити їх і надати їм якнайкращі умови для розвитку та реалізації прав дитини. Але крім прав у дітей є обов’язки, які вони повинні виконувати. Користувачі на прикладах літературних героїв дізнались хто чиї права  порушив, пограли в гру «Так чи ні», а також відповідали на запитання казкової вікторини. Виховання у дітей правової культури – шлях до побудови правової держави. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 260 * Добавил: kondo11 * Дата: 20.10.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Іван Сірко великий лицар великої України :.
 

«Іван Сірко великий лицар великої України» так називалася година спілкування проведена в ЗОШ №2 з 5Б до Дня козацтва. Бібліотекар розповіла про козаччину,  як унікальне явище не лише української  а і світової історії. За час існування Січі жоден кошовий отаман не зажив такої любові й шани серед січового товариства як Іван Сірко. Великий талант полководця, особиста хоробрість, мужність, відвага поєднувалась в ньому з безмежною відданістю народній справі. Користувачі дізнались, яким був отаман у побуті та про суто його людські риси характеру. Він проходить героєм історичних романів, поем, легенд і переказів. Презентувались книги: М. Морозенко «Іван Сірко» та М. А. Шудрі «Січ - мати». 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 218 * Добавил: kondo11 * Дата: 13.10.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Дорога болю і боротьби :.
 

В ЗШ № 2 з учнями 8А класу відбулась літературна відео мандрівка «Дорога  болю  і боротьби ».  Захід присвячений життю і творчості члена Національної спілки письменників України Г. С. Берізці.   Бібліотекар розповіла про життя поетеси, декламувала її вірші. Потім  діти переглянули   відеофільм «Конвалія на граніті», створений режисером Миколою Хомендюком та письменником Василем Бондарем. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 253 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.10.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Книга і бібліотека в нашому житті :.
 

День інформації: «Книга і бібліотека в нашому житті». В цей день для користувачів було проведено огляд нових надходжень до бібліотеки, бесіда – порада для батьків: «Сімейне читання: традиції минулого чи потреби сьогодення», урок – практикум: «Інформація: шукати, знайти, застосувати», де бібліотекар навчила користувачів віднаходити потрібну інформацію в Інтернеті. Учні 5А ЗОШ №5 дізнались багато цікавого під час інформаційного коктейлю «Цікавий світ навколо тебе» за допомогою мультимедійної презентації та книг – енциклопедій.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 347 * Добавил: kondo11 * Дата: 07.10.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: «М. Грушевський – історик і будівничий» :.
 

Інформаційна година: «М. Грушевський – історик і будівничий», проведена в ДБ до 150 – річчя М. Грушевського. Бібліотекар розповіла про творчу спадщину і діяльність М. Грушевського як державотворця, політика, історика та літературознавця. Його перу належить майже дві тисячі праць в яких історія України просліджується від найдавніших часів до проголошення УНР. Любов до свого народу і до історичної істини для нього завжди були мірилом в науковій творчості і політичній діяльності. Користувачі дізнались про те, як ушановується пам'ять М. Грушевського: пам’ятники, барельєфи, портрети, стінопис в Києві на фасаді будинку площею 160м2 . 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 272 * Добавил: kondo11 * Дата: 05.10.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: «Світ чудес – дитяча бібліотека». :.
 

До Всеукраїнського дня бібліотек в дитячий бібліотеці для наймолодших користувачів організовано свято: «Світ чудес – дитяча бібліотека». Привітати з цим святом прийшли герої дитячого мультфільму «Фіксики» - Сімка та Нолик. Вони розповідали про те, що бачать з середини різних приладів, як там все працює, навчали правильно користуватись та доглядати за технікою. Провели з дітьми ігрову вікторину, і вчили як правильно користуватися книгою. Ці добрі, милі чоловічки показали, що в бібліотеці можна не тільки корисно провести час за книгою, але ще й повеселитися на ігротеках.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 272 * Добавил: kondo11 * Дата: 05.10.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: «Світ чудес – дитяча бібліотека» :.
 

Так називався захід присвячений Всеукраїнському дню бібліотек. До ДБ завітали вихованці д/с «Калинка». Для них провели екскурсію по відділам бібліотеки та розповіли, що це – книжчин дім. Потім діти поринули у чарівний світ казки: в вікторині «Дивосвіт казковий» відгадували загадки , показували в особах казкових героїв, по загублених предметах в «Бюро літературних знахідок» знаходили власників загублених речей, а в музичному жанрі вгадували з якого мультфільму пісні і всі разом підспівували. Жанр казки вкоріняє в душі дитини любов до рідного слова, його краси, простоти і чарівної милозвучності. В кінці діти передивились мультфільм «Котик та півник» і зробили висновок, що доброта завжди перемагає. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 295 * Добавил: kondo11 * Дата: 26.09.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст