фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2020 » Червень » 10 » Бібліотека розпочинає роботу в карантинному режимі з 10 червня
11:22
Бібліотека розпочинає роботу в карантинному режимі з 10 червня

       Бібліотека працюватиме для відвідувачів за графіком: Пн-Пт з 10.00 до 18.00; Сб, Нд-вихідний
   Роботу бібліотеки організовано відповідно до Постанови Міністерства охорони здоров’я України №35 від 06.06.2020 р. «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», Постанови Міністерства охорони здоров’я України №16 від 09 травня 2020 р. «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при здійснені дозволених видів діяльності, які передбачають приймання відвідувачів в офісних приміщеннях, на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» та наказу департаменту культури, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації №128 від 05.06.2020р.
      Обслуговування відвідувачів буде здійснюватися тільки за такими правилами:
      Під час роботи бібліотеки у карантинному режимі відвідувачі допускаються до приміщення бібліотеки виключно у захисних масках.
   До приміщення бібліотеки не допускаються відвідувачі, які мають гострі ознаки захворювань верхніх дихальних шляхів (кашель, чхання, ускладнене дихання, лихоманку, нежить).
      В приміщенні бібліотеки відвідувачі мають знаходитись один від одного на соціальній дистанції – 1,5-2 метри.
     При дозволеній роботі та проведенні масових заходів у відділах абонементу, читального залу, інформаційно-ресурсного центру допускається кількість відвідувачів із розрахунку – 1 особа на 5 кв. м, включаючи бібліотекаря, що обслуговує. Термін однократного перебування у читальному залі становить до 45 хв., в Інтернет-центрі – до 30 хв. щоденно. Санітарне провітрювання приміщень абонементу, читального залу, інформаційно-ресурсного центру здійснюється по 15 хв. кожної години. Санітарне обробляння комп’ютерів антисептичними засобами здійснюється після кожного користувача.
      Для повернення книг користувачі бібліотеки мають вкласти їх в одноразовий пакет. Після проведення необхідних карантинних заходів, книги будуть списані у читацькому формулярі. Пеня не буде нараховуватись за період з 1 лютого 2020 року по 10 червня 2020 року.
      Бібліотека забезпечує відвідувачів засобами дезінфекції та інформаційними матеріалами щодо правил дезінфекції з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби у місцях загального користування.

Категорія: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека | Переглядів: 143 | Додав: kondo11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст