фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 81 82 »

.: Свіжий вітер казки :.
 

В.О. Сухомлинський – вчитель, український письменник. В його творчому доробку понад 40 книг, 600 статей, 1500 казок та оповідок для дітей. 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 260 * Добавил: kondo11 * Дата: 06.11.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Cвято містики та жахів :.
 

Хелловін – свято англомовних країн, яке з кожним роком набуває все більшої популярності в Україні. Українці також полюбили це свято, особливо наші діти. 
 


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 226 * Добавил: kondo11 * Дата: 01.11.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Дружба нас усіх єднає :.
 

   Дружба є дуже важливою в житті кожної людини. Саме тому потрібно навчати дітей бути справжнім другом із раннього дитинства.
   Цінувати дружбу та друзів, виробляти якості, що сприяють дружбі, а саме почуття допомоги, взаємовиручки; виховувати доброзичливість, бажання допомагати, почуття вдячності,  щирості, толерантності – це стало метою заходу, який відбувся 30 жовтня в дитячій   бібліотеці. Учасники заходу – дошкільнята    із дитячого садочку «Калинка».


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 235 * Добавил: kondo11 * Дата: 30.10.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: У нашій пам’яті навічно :.
 

     Напередодні Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників  працівники  Гайворонської ЦРБ на абонементі бібліотеки оформили книжкову виставку «У нашій пам’яті навічно» для користувачів бібліотеки.  Цей день відзначається 28 жовтня, який було встановлено Указом Президента України з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 532 * Добавил: kondo11 * Дата: 26.10.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: У світі дивовижних динозаврів :.
 

       Динозаври найдивовижніші і найзагадковіші, жителі планети Земля, які жили мільйони років тому.  Динозаври літали, плавали, бігали, повзали, стрибали — практично до кожного виду сучасних тварин можна підібрати доісторичний аналог. Задокументовано понад тисячу видів цих древніх плазунів.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 223 * Добавил: kondo11 * Дата: 25.10.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Подорож казковою Європою :.
 

    Книга - це захоплююча  розвага: і допомога в навчанні, і пізнання світу. 19  жовтня учні 3-А класу НВО № 5  завітали до районної бібліотеки для дітей. Бібліотекар познайомила дітей із роботою закладу та книжковим фондом: народними казками,творами сучасних українських письменників,  довідковими  та періодичними виданнями. 
    А потім на дітей чекала літературна мандрівка за казками Г.Х.Андерсена.   Його твори, перекладені більш ніж 150 мовами, стали сценаріями численних екранізацій, мультфільмів, театральних постановок. Учні познайомились із біографією казкаря та його творами. Відповідали на питання слайд-вікторини, переглянули мультфільм «Гидке каченя». До заходу  оформлено викладку літератури  «Дружимо з казками Андерсена». В кінці заходу на згадку про зустріч,  кожен учень отримав подарунок -  смайлик та книжкову закладку. 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 234 * Добавил: kondo11 * Дата: 19.10.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Осінній handmade :.
 

       Осінь - пора, яка захоплює та надихає золотими барвами на створення композицій власними руками. І напевно багатьом хочеться додати яскравості і осіннього настрою в свій будинок.
     Працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки оформили для користувачів виставку експозицію «Осінній handmade», де були представлені вироби з природніх матеріалів учасників майстер-класів, які проводить художник центральної районної бібліотеки Лариса Смоковенко.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 198 * Добавил: kondo11 * Дата: 18.10.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Нащадки козацької слави :.
 

  

    14 жовтня ми одночасно відмічаємо три свята: свято Покрови  Пресвятої Богородиці, День  українського козацтва та День захисника України.
     Символічно, що День захисника України ми відзначаємо у свято Покрови Пресвятої Богородиці. Покрова була одним із головних свят запорізьких козаків, вони вважали Покрову своєю заступницею у військових походах.


 

Категория: Просмотров: 205 * Добавил: kondo11 * Дата: 12.10.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Степ та воля – козацька доля :.
 

     14 жовтня  українці святкують  одразу три свята: Покрови Божої Матері, День українського козацтва і  наймолодше свято – День захисника України. Свято Покрови було встановлено ще в Х столітті. День захисника України відзначаємо з 2014 року. Не дивлячись на різні епохи, ці свята взаємопов’язані між собою, бо ще з козацьких часів  Богородиця вважається  покровителькою, захисницею українського війська.   


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 249 * Добавил: kondo11 * Дата: 12.10.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Лицарі українських степів :.
 

         Дитяча бібліотека до Дня козацтва провела історичну годину 11 жовтня з учнями 7Б класу ЗОШ №2 «Лицарі українських степів».
         Бібліотекар Кузьменко В. Г. розповіла про землю Запорозьку, яка вражає своїм добре продуманим господарським, політичним, правовим та військовим устроєм, а також вмінням воювати безстрашно й майстерно. Про такі священні сторінки нашої історії ми повинні пам’ятати й шанувати, примножуючи у віках славу великих наших предків, які своїми діяннями наближали, омріяну мільйонами українців, державну незалежність.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 205 * Добавил: kondo11 * Дата: 11.10.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст