фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2018 » Вересень » 28

.: День відкритих дверей для хороших людей :.
 

  Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек працівники Гайворонської центральної районної бібліотеки провели цікаві акції та заходи для користувачів та жителів м. Гайворона.
     24 вересня бібліотекарі провели вуличну акцію «Стань читачем сьогодні» метою якої було заохотити мешканців міста  стати користувачами бібліотеки та активними учасниками соціокультурної діяльності установи. Усім роздавалися інформаційні флаєри про послуги та заходи,  які проведе бібліотека.  На протязі тижня бібліотекарі провели для студентської та учнівської молоді захоплюючі квест-подорожі  «Дивосвіт скарбів книжкових», де кожен учасник здійснював пошук подарунка за допомогою обраної книги та її автора.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 212 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.09.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Світ чудес - дитяча бібліотека :.
 

    Напередодні   Всеукраїнського дня бібліотек, 28 вересня,  в  районній  бібліотеці  для дітей пройшов День відкритих дверей.
     В цей день  до бібліотеки  завітали    найменші  наші відвідувачі  із дитячого садочку «Калинка» . Для них бібліотекарі підготували пізнавальну годину «Осінь чарівниця». Розповідали дітям  про зміни  природи восени, як готуються до холодів тварини. За допомогою мультимедійної презентації «Птахи рідного краю» діти визначали перелітних і зимуючих птахів, в аудіо запису слухали їх голоси. Грали в ігри «Долоньки», «Фрукти і овочі »  складали пазл із кленових листочків.


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 236 * Добавил: kondo11 * Дата: 28.09.2018 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст