фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2017 » Березень » 24

.: Туберкульоз: симптоми, лікування та профілактика :.
 

   24 березня працівники центральної районної бібліотеки оформили виставку застереження на тему: «Туберкульоз: симптоми, лікування та профілактика». Для користувачів бібліотеки була запропонована інформація, яка допоможе  людині своєчасно прийняти рішення, від якого залежить здоров'я і навіть життя. Бібліотекар Наталя Осіпович розповіла про туберкульоз, його симптоми, як захистити себе та своїх близьких від цієї тяжкої хвороби, до якого лікаря звернутися, коли помітиш схожі на туберкульоз симптоми. Присутні ознайомилися з відповідями на запитання, які частіше всього виникають у більшості людей, коли вони чують слово «туберкульоз».


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 335 * Добавил: kondo11 * Дата: 24.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Поетична Гайворонщина :.
 

    Година поезії: «Поетична Гайворонщина», проведена з учнями 8Б класу ЗОШ №5 дитячою бібліотекою. На книжковій виставці «Поезія – це завжди неповторність» представлені твори поетів – земляків Г. Берізки, І. Гайворона,   К. Лесьєв – Леся, В. і С. Наконечних, М. Джус, О. Білятинського. Бібліотекар Кузьменко В.Г. ознайомила учнів із життєвим та творчим шляхом наших земляків. Життя водило їх крутими й непротореними дорогами, але не осквернило їхні душі, не остудило натхнення. І як приклад цьому – життя української поетеси Г. Берізки. Їй завжди на допомогу приходило добро, любов, вірність, виплекані серцем з юних літ. Учениця 8Б Олександра Сходзінська зачитала улюблені вірші поетеси. Потім присутні передивились фільм «Конвалія на граніті» з участю Г. Берізки. 

 


 

Категория: Бібліотеки філії * Просмотров: 284 * Добавил: kondo11 * Дата: 24.03.2017 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст