фоновое изображение шапки фоновое изображение шапки
 

 

 

Меню сайту

 
 

 
 

Інформація влади

 
 

Рішення Гайворонської міської ради

 
 

Правова допомога

 
 

 
 

Статистика

 
 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
  Головна » 2016 » Вересень » 23

.: Планування майбутнього – запорука впевненості :.
 

 

 До Всесвітнього дня контрацепції, який проводиться щорічно з 2007 року 26 вересня бібліотекарі центральної районної бібліотеки провели інформаційну годину на тему: «Планування майбутнього – запорука впевненості». Бібліотекарі розповіли користувачам юнацького віку про збереження репродуктивного здоров'я, були зачитані кілька історій з життя та показані життєві відео з історіями, від яких ніхто не застрахований.
   Всі учні отримали роздатковий матеріал - брошури та буклети за проектом «Майбутнє варто планувати».


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 277 * Добавил: kondo11 * Дата: 23.09.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 

.: Третє тисячоліття: рабство існує :.
 

   

21 вересня  бібліотекарі відділу обслуговування центральної районної бібліотеки  провели  тренінг  «Третє тисячоліття: рабство існує» для студентів Гайворонського політехнічного коледжу.
 Тренінг  розпочався з ознайомлення студентів з інформацією про нелегальну міграцію українців, які виїхали за кордон у пошуках високооплачуваної роботи та кращого життя.
 Демонструвалися відео-ролики на тему працевлаштування за кордоном, можливість попадання у рабство під час трудової міграції та торгівля дітьми.
Було проведено ряд вправ:  гра «Шнурівка» - аргументи «За» і «Проти» виїзду за кордон; «Плями на сонці»  - які неприємності можуть статися при виїзді за кордон.
На завершення працівники ЦРБ ознайомили студентів з книгами відповідної тематики,  друкованою продукцією  та роздали буклети: «Що потрібно знати про роботу за кордоном», «Третє тисячоліття: рабство існує», та порадили куди можна звернутися за допомогою, опинившись у скрутному становищі при виїзді за кордон.


 

Категория: КЗ Гайворонська міська публічна бібліотека * Просмотров: 236 * Добавил: kondo11 * Дата: 23.09.2016 * Комментарии (0) * Переглянути


 
 

Наш край

Видатні люди краю

Пошук

Наша адреса


26300,
Кіровоградська обл.
 м. Гайворон,
вул. В.Стуса (Кірова), 17
тел. +380686465228
E-mail: libgayvoron@i.ua

Ми в соціальних мережах
skype - bibliotekahv
Facebook - hayvoron.library
Instagram - @hayvoron_library

Працюємо:
щоденно, окрім суботи
з 9.00 до 18.00
останній день місяця
 санітарний


текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст | текст